IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Бейтман - един чаровник с големи амбиции

25 март 2013 12 20

Комедийната звезда позира за новия брой на мъжкото списание GQ

Смимка: сп. GQ

Смимка: сп. GQ

Ако сте гледали комедиите „Размяната", „Самоличност на аванта" и „Шефове гадняри" няма начин да не сте фенове на главния герой в тях – Джейсън Бейтман.

Този синеок актьор, може да не е сред най-горещите красавци на Холивуд, но определено в момента кариерата му е в абсолютен подем и има защо.

Той е наивен чаровник и в същото време олицетворява средностатистическия мъж около 40-те.

През месец април г-н Бейтман ще гледа закачливо от корицата читателите на списание GQ. Ето и какво казва за себе си 44-годишният актьор, докато позира в дрехи на Zegna и Emporio Armani:

За своето завръщане на малкия екран със сериала "Развитие в застой" (Arrested Development):

 

"Това шоу даде много на моята кариера и се радвам, че отново ще се събера с колегите си. Това е страхотно и се надявам нещата да вървят добре, както в миналото."

За това, че обмисля да си направи собствено токшоу:

"Без да давам твърде много вътрешна информация за това, че кажа, че мисля сериозно за този проект вече две години. Водя разговори със съпругата си Аманда по темата, защото може да се наложи да се преместим в Ню Йорк, където са централите на всички телевизии. Тя ми казва да изчакам дъщерите ни да влязат в колеж и тогава. Може мечтата ми да се реализира и чак след двадесет години, но какво пък, това ще бъде един забавен начин да отбележа последната част от живота си."

За желанието си да стане режисьор:

"Мисля че е реалистично да искам кариера като тази на Джордж Клуни, Бен Стилър или Бен Афлек. Те успяват да разделят времето си между актьорската професия и режисура. Аз съм също много се вълнувам от сложността на процеса, около правенето на един филм. Режисьорите създават един фалшив свят, който хората приемат като истински. Това е страхотно!"

Вижте снимките на Джейсън в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари