IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЛиЛана записва песен с Дичо и Галя Литова

10 април 2006 11 30

Лилана излезе два дни преди края на шоуто. Най-младата участничка в първия сезон на ВИП Брадър показа много разкрепостеност, успя да накара Мис България да ревнува и излезе от играта с вдигната глава

ЛиЛана записва песен с Дичо и Галя Литова

ЛиЛана излезе два дни преди края на шоуто. Най-младата участничка в първия сезон на ВИП Брадър показа много разкрепостеност, успя да накара Мис България да ревнува до сълзи и излезе от играта с гордо вдигната глава, че е постигнала целите си.

Дали изборът на странното светло червило, с което я виждахме непрекъснато в шоуто и клипът й, който тръгна в момента, в който тя е вътре, са били случайности или умишлено подготвени ходове, кой се грижи за имиджа на младата звезда и какво ще свърже нея, Дичо и Галя Литова са едни от тайните на блондинката, които тя сподели пред нас.

С какво мислиш, че ще те запомнят хората?


С усмивката, с позитивното настроение, с младостта. С това, че бях естествена и не влизах в конфликти, че се забавлявах.

Доволна ли си от представянето си?

Да. Показах това, което исках да покажа от себе си, исках хората да видят, че съм позитивна, усмихната.

Видя ли се с Виктор вече? Той какво каза за участието ти? ( Виктор е приятелят на ЛиЛана, когото тя държи обвит в пълна мистерия, бел. авт.)

Да, видяхме се още снощи. Той е много горд с представянето ми. Участието ми беше един вид проверка на връзката ни и си доказах, че мога да си спазвам поставени от мен граници в отношенията ми към другите. Ние имаме много либерална връзка и не се ограничаваме.

Мислиш ли, че по-малките момичета могат да си направят трезво преценка за правилните граници?

13-14 годишните момичета се държат по-провокативно, отколкото аз се държах в Къщата. Лош пример биха били по-скоро всички нецензурни думи, които се изговориха в шоуто.

Аз показах на младите, че когато сме с човек, на когото държим, трябва да знаем какви граници да си поставим и как да държим на тях.

Поставиха под съмнение хигиенните ти навици. Виолета те обвини от Изповедалнята, че не й помагаш в домакинската работа. Как ще се защитиш?

Винаги когато виждах, че има нещо, съм помагала да се оправи. Помагала съм с какво мога. Миех чинии, защото това мога. Не готвих много, защото не съм чак такъв готвач.

Не съм добра домакиня, това е вярно, но правех нещата, които мога да правя.

Ти всъщност не си живяла сама досега, без родителите си? Как ти се отрази?

Не, не съм живяла сама, макар че съм била на много лагери с ансамбъла по художествена гимнастика.

Много добре ми се отрази. Радвам се, че съм единствената, която издържа.
Три жени напуснаха играта( Весела Нейнски, Галя Литова и Галя от Каризма), една я изгониха ( Райна), а другата, която остана с мен, само плачеше.

Макар че бях най-малката, само аз единствена издържах на напрежението.

Видя се, че оказваш влияние върху мъжете. Не те ли притеснява, че те възприемат само като сексуален обект?

Не, не мисля, че ме възприемат така. Нормално е, когато не познаваш някой, да го оценяваш само по външния вид. И когато става дума за красива млада жена, тя се превръща в сексуален обект, това е вярно.

Но хората, които бяха вътре, оцениха много други неща в мен. Говорехме за сериозни теми. Не ги показаха, но обсъждахме и религиозни теми, култура, политика.

Има ли и друг начин да успееш в България, освен да излезеш с едни гърди преди другите? ( Малко след като започна музикалната си кариера, Лилана се снима за Плейбой, бел. авт. ).

Тогава за мен Плейбой беше единствения чист начин да стана известна, да могат да ми обърнат внимание, да помогна на появилата се група Ел Ей да се изкачи.

Това беше единственият начин, тогава нямах нищо зад гърба си.
Но не казвам, че това е единствения начин за успех. Сега, когато имам опит, знам, че има и други варианти.

Разчиташ ли на гримьори и стилисти извън Къщата?

Не мога без тях. В Къщата не се гримирах много, за разлика от някои, които от осем сутринта се гримираха.

Ако позволиш една лека забележка за...

За червилото нали? (смее се, бел. авт.). На всички им е направило впечатление и не им е харесало. Но погледнатo от друга страна, запомнили са ме с нещо.

С Дичо пеехте непрекъснато вътре, ще направите ли дует?

Да, Дичо ми подари песен. Ще участваме и двамата в нея. А може и Галя Литова да се включи, но не казвам как и с какво.

Парчето е малко по-меланхолично от това, което правя аз. От моята музика лъха позитивизъм и добро настроение, тази е малко баладична, но ми харесва много и ще я включа в албума си, който трябва да излезе в края на годината.

Пускането на новия ти клип ти докато си в Къщата, беше брилянтен ход. Само не ми казвай, че е било случайно.

Бяхме планирали да го пуснем по това време на годината. Аз вече знаех, че ще участвам в Биг Брадър, и това, че бях все още вътре, когато клипът тръгна, беше добре дошло.

Чуха се мнения, че видеото имитира клипа на Бритни Спиърс „Toxic“, как ще коментираш?

Обърнете се към режисьора на клипа – Валери Милев. (смее се, бел. авт.). Не трябва така да се гледа на нещата. Сценарият е съвсем различен, идеята на клипа е друга.

Всеки клип, който се снима в самолет, а аз съм и руса, ще бъде определян като имитация на Бритни ли? Това е несериозно.

Какво според теб е ВИП личност?

Някой много важен човек, не е задължително да е известен. Някой, който е постигнал много в професионалната си сфера, може да е известен само в неговата среда.

Всички, които бяха в къщата, могат да се определят като ВИП за параметрите на България.

Разбра ли какво е мимикрия*? (Това беше единственият въпрос на Венета Райкова към ЛиЛана във вечерта, в която тя излезе. Певицата каза, че не знае, бел. ред. )

Да, разбрах какво е мимикрия, но не смятам, че това е отрицателно качество. Човек трябва да може да се приспособява към средата, в която живее.

Това не е да си лицемерен, а да можеш да оцеляваш. Това е нещо, което всеки човек трябва да може да прави, защото не е възможно винаги да се съобразяват с твоята индивидуалност.

*Мимикрия - способност на насекомите да се приспособяват към средата, като външно приемат сходни на нея цветове и форми

КоментариКоментари