IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коцето: Оставете ме на мира със сватбата, сам ще реша кога да се оженя

11 април 2006 12 38

Константин изобщо не знае къде е, както сам той призна. Все пак успя да разкаже за Райна, кариерата си и Пищова

Коцето: Оставете ме на мира със сватбата, сам ще реша кога да се оженя

Невъзможно е да напиша това интервю както си му е реда - въпрос -отговор.

Първо, защото от записа ми не се чува почти нищо. Под прозорците на офиса, в който се взимат интервютата с всички излезли от Биг Брадър имаше поне три класа деца на средна възраст 10 години, които крещяха френетично ту „Коце, Коце“, ту „Скалата, Скалата“ и виковете им заглушаваха дори басовия глас на Митьо Пищова, който ехтеше от съседната стая.

Второ, самият Константин не беше спал изобщо и ми се оплака, че по време на интервютата има чувството, че не говори той, а някой друг до него, а той само гледа.

Смилих се над него и реших да не го занимавам да ми разказва в какви отношения е бил с хората от Къщата, какво мисли за Галя от Каризма, с която се скараха и т.н. - все неща, които все някой вече го е питал.

Естествено, изобщо не беше осъзнал какво точно е станало снощи. „Когато гледах репортаж сутринта от лайфа, изобщо не вярвах, че това съм аз. Все едно са ми направили скрита камера“.

Смяташ ли, че това е победа на поп-фолка на поп-музиката“, попитах аз, като си представях заглавия в стил „Чалгата смаза поп-музиката - Константин взе 50 000 лева от ВИП Брадър“.

Няма такава война. Това са измислици. За всяка музика си има публика. Щом хората искат да слушат това, аз като артист трябва да им го дам. Заедно с това обаче постепенно трябва да им показваш все по-хубава и по-хубава музика. Ако изведнъж избягаш далече от вкусовете на хората, те ще спрат да те слушат, колкото и добро да е това, което си направил“.

В този момент децата започнаха да крещят под прозорците толкова силно, че изобщо спряхме да се чуваме. „Гледай, гледай какво става. И преди съм бил известен, винаги залите са били пълни, ама сега е нещо страшно. Трябва много да внимавам оттук насетне какво правя, защото вече ме следят на всяка крачка.

Аз съм си софийско гъзе, ходя на кафе по анцуг, подвиквам на приятелите ми, но сега трябва да се съобразявам много. Този ВИП Брадър се оказа, че се е гледал от страшно много хора“.

Преди да успея да кажа каквото и да е, Константин стана и отвори вратата към малка тераса, точно над децата долу.

Извика им и те полудяха. Не вярвах, че могат да крещят толкова силно. Коцето влезе в другата стая, където колеги взимаха интервю от Митьо Пищова и му викна „Ей, Пищов, виж,че не само бабичките ни харесват. Ей тука има и трийсетина невръстни фенове, видя ли, че ставаме още“.

Изчаках търпеливо докато Коцето се успокои и седне отново на стола срещу мен и в паузата между детските крясъци (подозирам, че са се разделили на две групи и крещяха на смени), го помолих да разкаже на всички, които не са запознати в подробности с „творческата му кариера“ (като мен например, бел. авт.), как от спортното училище се е качил на сцената и как се е запознал с Райна.

Оказа се, че константиновото семейство е комбинация между спортисти и музиканти и той е закономерно олицетворение на гените и на двата си рода. Когато влязъл в спортното училище, учителката по музика го вербувала почти веднага за вокалист на училищната група. Треньорката му побесняла и заплашила да го изхвърли заедно с микрофона от учебното заведение.

Така или иначе Константин продължил да тренира лека атлетика и на тренировки бягал не по 100, а по 95 метра, за да може „в последните 5 метра да си попее“.

После нещата станали случайно. И в момента, за тези,които все още не знаят, с Райна пеят и живеят заедно.

Моментално го попитах Райна дали и навън е толкова истерична, колко беше в Къщата. Както и тя самата ми беше казала, обстановката в Къщата не й е подействала добре и е била много изнервена.

За разлика от нея, Коцето се опитал да използва времето докато е вътре, да се опознае, но не е успял кой знае колко. Интересува се от психология, вярва в свой собствен бог, „а не като Пищова, който пали некви свещи сутрин и вечер и носи кафе на бабичките, дето седят до църквата“.

Не обичам обаче тия, дето ходят по врачки (явно покрай бабите се сети и за това „явление“ в нашата мила родина, бел. авт.). Тези хора злоупотребяват с нещастието на другите. Трябва, ако изобщо се ходи при тях, да си представяш, че си обграден със стена и така няма да могат да ти повлияят“.

Повдигнах учудено вежди, защото това с въображаемата стена си е една от техниките за медитация, но Константин ми каза, че сам си ги извеждал тези неща като е мислел върху себе си.

Последното, което го попитах, беше не се ли ядосва на всички подмятания, че е крайно време вече с Райна да се оженят. „Омръзна ми разбира се. Не искам да ми дават зор. Сам ще си преценя кога и как да го направя. Искам да се съберем само с най-близките ми хора, за които знам, че ще ни заредят само с положителна енергия“.

Не го попитах какво ще прави с петдесетте хиляди лева. Както каза Денди, възпитаните хора не се интересуват от финансовото състояние на събеседниците си.

КоментариКоментари