IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет: Всички идват при мен, защото съм милосърдна и с богат опит

15 април 2013 07 20

Актрисата позира за американското Harper's Bazaar и отново говори за визията и семейството си

Снимка: сп.  Harper's Bazaar

Снимка: сп. Harper's Bazaar

„Сякаш някой ти мачка лицето с гумена лента и ти причинява електрически шок. Но ще я направя отново, защото се чувствам по-млада с 5 години", обяснява 40-годишната блондинка.

Ежедневната ѝ грижа пък включва ексфолиращи продукти и органични масла. „Знаете, че аз използвам органични продукти, но си правя и процедури с лазер. В живота всичко опира до баланса", категорична е Гуинет.

Полтроу е омъжена за вокалиста на Coldplay Крис Мартин и има две деца от него – Епъл (8) и Мозес (6). Тя обаче обмисля дали да не увеличи семейството си с още дете.

„Когато видиш бебе и го подушиш си казваш: „Да, определено ще родя още едно".Това е голяма стъпка, така че ще видим. Със сигурност няма да е този месец", споделя Полтроу.

Не е тайна, че Гуинет обича да дава акъл на своите колеги и приятели. Актрисата твърди, че хората сами идват при нея и споделят. Тя смята, че има достатъчно богат опит да ги консултира за различни неща:

„Смятам, че жените, по-специално тези от моя бранш, идват при мен, защото знаят, че съм любвеобилна, състрадателна и не ги съдя. Не обичам да се конкурирам и съм минала през доста неща. Така че са спокойни и ми споделят".

Вижте фотосесията с участието на Гуинет, която позира като самата невинност в бяло, в галерията ни. Дамата носи тоалети на Dior и Lavin.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари