IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Пайн – пречистен и необвързан

13 май 2013 09 20

Актьорът се раздели с гаджето си и мина на зелен сок за няколко седмици

Снимка: сп. Out

Снимка: сп. Out

Преди да застане пред камерата, Крис е постъпил в колеж, като в студентските си години е обичал да се разсейва от книгите и да се мотае със състуденти. „Казват ти, че трябва да се учиш добре, но никой не те учи да откриеш собствената си страст", разкрива актьорът.

След като завършва, той участва в няколко телевизионни предавания като гост, докато не прави своя дебют на големия екран в романтичната комедия The Princess Diaries 2 (Дневниците на принцесата, 2004) и намира своето истинско призвание.

32-годишният Крис признава, че едно от предизвикателствата да си актьор е, че винаги трябва да изглеждаш добре и във форма. Повечето му колеги прекарват доста време във фитнеса или плащат на треньори да им преподават йога, бокс или тенис. „Всичко е заради суетата", казва хубавецът.

Пайн тъкмо е привършил 3-седмичния си детоксикиращ режим, който е включвал огромни количества зелен сок и разкрива, че се чувства страхотно.

Освен здравословната промяна в живота му, Пайн промени и личния си живот. Миналия месец актьорът скъса с манекенката Доминик Пийк. Синеокият актьор от хита "Шпионски свалки" имаше връзка с модела на Sports Illustrated от 2011 година досега. Двамата направиха своя дебют като двойка на червения килим на филмовия фестивал в Кан, Франция, през май миналата година (2012). Според слуховете техният роман е приключил по взаимно съгласие.

Вижте фотосесията на прелестния Крис в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари