IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек: Аз съм повече от красива опаковка

13 юни 2013 09 20

Актрисата е доста самоуверена, но красотата за нея не е приоритет

Снимка: сп. In Style

Снимка: сп. In Style

Салма Хайек е една от най-горещите латини на големия екран. Дамата е на 46 години, но красотата ѝ цъфти с по-голяма сила и ѝ придава една зряла женственост. Въпреки че тя е майка и съпруга, актрисата не е изоставила напълно бунтарската си същност. Хайек отказва да се „подчини" на законите на Холивуд, които включват глад и много спорт, нито се отказва от сексапилните тоалети, подчертаващи извивките ѝ.

„Обичам да нося кожи. Съпругът ми обожава да ме гледа в кожени тоалети", признава дамата в юлския брой на сп. In Style. Хайек е на корицата на медията, но роклите ѝ не са от споменатата материя, а от коприна, което по никакъв начин не ощетява визията ѝ и със сигурност би разпалила кръвта на половинката ѝ Анри Пино.

Вижте какво казва екзотичната дива в броя:

За стила си на обличане: „Не съм някаква модна икона. Но мога да съчетавам дрехите си и го правя най-вече, за да съм атрактивна за съпруга си. Когато навърших 40 години, мислех, че повече няма да мога да нося рокли без презрамки. Винаги съм смятала, че някои дрехи се носят до определена възраст, но ето че продължавам да ги нося".

За това, че красотата за нея не е приоритет: „Знам, че хората ме виждат като красива, ала аз не се старая да бъда най-красивата. Мога да правя повече в тази посока – да спра с десертите, да се упражнявам повече, да не консумирам алкохол. Просто не смятам, че основният приоритет в живота ми някога е бил красотата. Може би, защото по природа съм бунтарка. Аз съм повече от една красива опаковка, разбира се".

За това какъв съвет би дала на жените: „Трябва да приемете какви сте и да се обичате такива. Това се отнася не само за фигурата ви, а и за всичко останало. Трябва да подхождате към себе си с чувство за хумор и да си давате почивка. Бъдете добри със себе си. Това не е лесно, нали?"

Вижте снимките в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
До аде аде: Оф да лично извинявай-момчето на 52.Тъкмо още някое семейство да направи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
И докато бунтарката се гизди за съпруга си дядото с милионите,той пък се гизди за Линда Еванджелиста или някое от многото си семейства където да става за резил.Мн.мразя жени които се правят на атрактивни за съпруга си,а не заради личното си самоуважение.Мале ква бунтарка само....добре че съм обикновена и личното ми мнение какво да облека е по-важно от на съпруга ми.Естествено че презрамки се носят в горещините от всички топлинен удар ли да получат 40+?Модната икона хич я няма.Май нито красива нито умна опаковка...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар