IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм: Щях да стана ветеринар, но не ми се учеше

6 юли 2013 11 16

Чанинг Тейтъм и Джейми Фокс разказват пред The Hollywood Reporter за общия си филм и живота си

Снимка:The Hollywood Reporter

Снимка:The Hollywood Reporter

За ролята си в „Белият дом: Под заплаха": „Трябва да кажа, че не бях сигурен дали трябва да приема тази роля. Много хора ми се обаждаха и искаха „да сложат пистолет в ръката ми", а Америка е много, много разединена по темата за оръжието в последно време... Но почувствах, че този филм е един добър начин да отбележа някои от проблемите в нашата страна."

За това, че е станал актьор: „Никога не съм планирал да бъда актьор, нито модел. Винаги съм обичал животните и дори работих в един развъдник за кученце и котенца в Тампа, Флорида за около година. По това време си мислех, че може би трябва да си намеря работа като помощник ветеринар, но честно казано не ми се учеше."

За проекта „Професия: Стриптизьор 2": „Това ще бъде един луд и забавен филм, точно като първия. Все още сме в процес на разработване на проекта. Ще има по-малко драма в сюжета, но самата лента ще бъде заснета с по-голям бюджет."

Джейми Фокс:

За любимия си американски президент: „Срещал съм се и с Бил Клинтън, и с Джордж У. Буш, и с Барак Обама и всичките ги обичам по различни причини. И тримата са мъже, които обичат семействата си... Добри християни. Очевидно е, че с президента Обама имаме най-голямо сходство, защото и аз съм афроамериканец. Гледайки го как се опитва да се справи с всичко, си мисля за него, че е един безстрашен човек, за което наистина го уважавам."

За ролята си на президент на САЩ: „Подобна роля е била отвъд най-смелите ми мечти."

Вижте снимките на двамата симпатяги за изданието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари