IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребека Ромейн: Не се плаша от старостта

5 юли 2013 09 20

... казва 40-годишната актриса, показвайки визия на 20-годишна

Снимка: сп. Redbook

Снимка: сп. Redbook

Ребека Ромейн признава в новия брой на списание Redbook (август/2013), чиято корица краси, че вижда бръчките си в огледалото, но ги намира за красиви.

40-годишната актриса споделя още, че никога не е ползвала услугите на пластичен хирург, а добрият ѝ външен вид се дължи на гени, на упорита работа и щастлив семеен живот.

Навремето блондинката доби известност като момиче на Sports Illustrated. Години наред тя заемаше челните места в класациите на списанията за най-красивите жени в света.

Въпреки че вече не е в своите най-силни години, Ребека все още може да се похвали със забележително тяло и красиво напредване във възрастта. В интервюто за изданието тя казва: „Стареенето никога не е било страшно за мен."

Звездата от продукцията „X-Мен" споделя: „Винаги съм се възхищавала на красивия начин, по който майка ми остарява. И досега я намирам за привлекателна жена."

Ромейн е от холандски произход и единственият път в живота си, когато не е била в топ форма, е по време на бременността си (и малко след това) с близначките Доли и Чарли през 2008 година.

„След раждането кърмех дъщерите си в продължение на шест месеца и тогава бях изоставила суетата си като прясна майка. Знаех, че моето тяло не ми принадлежи за известно време и не се притеснявах от излишните килограми. После си върнах формата с помощта на бикрам йога."

Ребека е омъжена за актьора Джери О'Конъл от 2007 г насам. В миналото тя имаше брак с друг актьор – Джон Стамос, от когото няма деца и с когото се разведе през 2005 г. И до ден днешен обаче, някои хора се обръщат към нея с името Ромейн Стамос. "О, Боже мой, това ми се случи снощи!", каза тя през смях.

Дамата споделя, че с Джери нямат лични асистенти, както е модерно в Холивуд, а сами са си взаимно помощници. „Когато единият от нас е по-малко зает, помага на другия с планирането на ангажиментите му. Не искаме да плащаме на някой друг, за да организира живота ни, защото така ще изгубим идентичността си", добави тя.

Ребека, Джери и дъщерите им; Снимка: Getty Images

Снимките на Ребека можете да видите в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Владо ( преди 8 години )
Една от любимите ми жени ,красавица :*
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ХМ ( преди 10 години )
Освен това си е правила нещо на лицето.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )