IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордана Брустър – от бързите коли до интригите на „Далас“

8 юли 2013 06 50

Актрисата, която омая героя Пол Уокър в „Бързи и яростни“ сега върти на малкия си пръст Джеси Матклиф в „Далас“

Снимка: сп. GQ

Снимка: сп. GQ

Джордана Брустър не е сред типичните холивудски красавици. Дамата, която светът забеляза покрай участието ѝ в „Бързи и яростни" в ролята на сестрата на Доминик (Вин Дизел), се отличава с нежни черти, фини кости и плътни вежди. Брюнетката с гъсти и дълги коси почти винаги е с малко грим и от нея струи свежест и женственост.

А още по-женствена е в юлския брой на мексиканското GQ, където може да я видим между завивките по черно бельо, бели бикини или кожен панталон.

33-годишната Джордана, която е с американско-бразилски произход, подкара спортните коли и тази година в „Бързи и яростни 6". Ала голямата изненада дойде от участието ѝ в новия сезон на сериала „Далас", който тръгна вече и по нашата телевизия след близо 20-годишна пауза.

В него Брустър влиза в ролята на амбициозната Елена Рамос, която е гадже на Кристофър Юинг (Джеси Матклиф, познат като градинаря, вкарал в грях Ева Лонгория в „Отчаяни съпруги") и се забърква постоянно в големи интриги.

Премиерата на лентата в САЩ бе миналата година, но у нас тръгна едва миналия месец. За завръщането си на малкия екран Джордана каза тогава: „Търсех нещо в телевизията. Смятам, че тя е страхотно място за развитие. Обичам постоянството. Обичам да съм си вкъщи, но и да работя постоянно. Харесва ми идеята да работя нонстоп 4 месеца и после да започна нещо друго. Ето защо участието в сериала ми се стори атрактивно".

Наскоро по някои медии се появи информация, че екранният ѝ партньор Джеси започнал да играе в „Далас" с нежелание. Брустър от друга страна се радва за участието си и смята, че сериалът ще пожъне страхотни успехи.

С красавица като нея, едва ли някой се съмнява. Просто я вижте в галерията ни и ще се убедите сами.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

фен ( преди 10 години )
Една от любимите ми актриси и е много красива с изключение на последните година-две, когато отслабна изключително много все едно беше болна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар