IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд: Мога да предложа на зрителите нещо повече от красива обвивка

11 юли 2013 10 10

Актрисата не приема сценарии, в които героинята ѝ е просто секси

Снимка: сп. Bullet

Снимка: сп. Bullet

Амбър Хърд е една от най-одумваните млади актриси в Холивуд. И то не заради нейната кариера, а заради връзката ѝ с Джони Деп. Блондинката обаче упорито мълчи за взаимоотношенията си със звездата от „Карибски пирати", който остави заради нея дългогодишната си приятелка и майка на двете му деца Ванеса Паради.

„Островът... си е моят личен живот", казва актрисата в новия брой на сп. Bullett, относно любимия си, който има собствен остров.

В медията Амбър позира с панталон и блуза на животински принтове, като към тях е добавила и обувки на масивен ток с кравешки шарки. Зеленооката хубавица е подчертала невероятните си очи с драматичен опушен грим, а русите ѝ коси свободно падат върху раменете ѝ.

Дамата прилича на екзотично диво животно и признава, че визията ѝ не кореспондира с нейната личност. „Аз не свързвам дивото с нещо позитивно. Напомня ми на стила на Лоън (Линдзи Лоън)", казва дамата. А тя е наясно със скандалния имидж на колежката си, която в момента е в рехабилитационна клиника.

Хърд споделя и по нещо за двата предстоящи филма с нейно участие – „Paranoia" и „Machete Kills".

„Опитвам се да работя с хора, които не се страхуват да поемат рискове, да отправят предизвикателства и да си сътрудничат с мен като артист. Мога да предложа нещо повече от това, което се вижда на пръв поглед. Помолила съм моите агенти да ми изпращат сценарии, в които героинята ми не се изчерпва с определения като „красива", „гореща" и „секси".

Ала Амбър е секси и не може да го скрие. Убедете се сами в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари