IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага: Живея за аплодисментите! Дайте ми ги!

31 юли 2013 06 50

Певицата скоро пуска на пазара първия сингъл от новия си албум, който се казва „Applause" (Аплодисменти)

Снимка: Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin

Снимка: Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin

Лейди Гага се готви отново да завладее поп сцената, след като изчезна за няколко месеца от нея, заради операцията на бедрото си. Дамата направи някои впечатляващи кадри, с които да предизвика вниманието не само на феновете. И успя, защото на всички тях е гола и позира доста креативно пред фотографското дуо Inez & Vindooh.

Майсторите зад обектива направиха фотосесията на звездата за сп. V, а освен това заснеха и няколко промо-кадъра за албума ѝ ARTPOP, който трябва да излезе на американския пазар на 19 септември. Гага дори вече потвърди кой ще е първият ѝ сингъл – „Applause", който също представя със специални промо кадри. Песента ще излезе на 19 август.

Преди това обаче звездата реши да задоволи глада за информация на своите „чудовища" и разкри някои детайли за албума и първия сингъл от него в интервю за Women's Wear Daily.

Ето и акцентите от него:

За нараняването на бедрото си: Всъщност беше много по-лошо от обикновено разкъсване. Бедрото ми бе счупено, никой не знаеше и дори не съм казала още на феновете. Преди операцията ми в него имаше огромен кратер и хрущялът едва се държеше на мястото си. Лекарите ми казаха, че ако бях направила само още едно шоу и щеше да се наложи да слагам изкуствено бедро. Щях да съм аут поне година.

За концепцията на сингъла „Applause": Това е краят на едно нощно шоу. Публиката избухва в аплодисменти. Виждам празно място, което води до сцената, от което изпълнителят трябва да се възползва, за да се качи там. Виждам това като изкуство, което се променя пред очите ми... нещо по-човешко, по-искрено.

Всичко е много забавно и е пълно с щастие. Това, което казвам в песента е, че аз живея за аплодисментите. Живея за това да чуя как вие крещите името ми и копнеете и тържествувате в компанията ми. Дайте ми това, което искам. Вдигнете ръце и ме докоснете.

За създаването на албума си: Имах шест месеца да изчистя ума и тялото си. Имах необходимото време да направя нещо креативно. Вгледах се дълбоко в работата си, защото исках крайният продукт да бъде нещо добро. И то се получи. Усетих го, когато се погледнахме с Инес и Брандън и си казахме: „Добро е. Точно това е!".

Провокативните кадри на Гага вижте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари