IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд: Не искам да бъда знаменитост

7 август 2013 07 40

Красавицата не иска връзката ѝ с Джони Деп да засенчи нейното „изкуство“

Снимка: Flare

Снимка: Flare

Напоследък новата любима на Джони Деп все по-често попада под светлините на прожекторите. Последната изява на актрисата е на страниците на септемврийския брой на списание Flare. Това обаче, не трябва да ви заблуждава, защото красавицата споделя, че не иска да бъде знаменитост. 27-годишната Амбър желае хората да я възприемат като артист. Ето какво споделя още тя:

За връзката си с Джони Деп: Това не е част от моя професионален живот. Искам да бъда художник, а не знаменитост. В интернет може да намерите мои снимки как зареждам газ, как взимам дрехите си от химическо чистене, как разхождам кучето си, но никъде няма да видите снимки как се размотавам в някой нощен клуб.

Може ли някога да си представите, че се намирате в ситуация като Брад Пит и Анджелина Джоли или Ким Кардашиян и Кание Уест, когато светът чувства, че има дял във вашия личен живот?: Никога не съм го искала... Предполагам, че няма да мога да се държа за ръка с когото поискам, но какъв живот ще бъде това? Аз не искам да се променям, само защото хората ме наблюдават. Аз винаги съм била човек, който казва това, което мисли.


За филма си „Параноя“, в който участва заедно с Лиъм Хемсуърт: Обичам стари теми като алчност и власт, но това е една модерна история. Основно моята героиня трябваше да бъде достатъчно умна, за да манипулира характера на персонажа на Лиъм Хемсуърт. Да, имаше секс сцени, но те не изглеждат така, сякаш тя пада в краката му.

За това как избира ролите си (Амбър е известна със своите секс роли): Сценариите не казват: „тези персонажи са секси“. Аз не избирам ролите си по тази причина, а защото са интересни и сценарият разкрива дълбоки женски образи.

Вижте красивата Амбър на страниците на списание Flare в нашата галерия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари