IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър: Не искам етикет "съпругата на Бен Афлек"

15 август 2013 09 15

Актрисата е горда с мъжа си, но не иска да живее в неговата сянка

Снимка: сп. Allure

Снимка: сп. Allure

Дженифър Гарнър показва красивата си, заразителна усмивка от корицата на новия брой на списание Allure (септември/2013). Актрисата разкрива в изданието как се грижи за тялото си. Тя говори и за това, че леко я е страх да не бъде заклеймена като "съпругата на Бен Афлек", въпреки че двамата се радват на успешен брак и три хубави деца.

Кадрите са дело на фотографа Алекси Любомирски и са заснети близо до дома ѝ, в ранчо в Южна Калифорния, както и в планините на Санта Моника. Гарнър носи дрехи на Prada, Lanvin и Calvin Klein. Следващият филм, в който ще я гледаме, ще се появи тази зима и се казва „Клубът на купувачите от Далас" (Dallas Buyers Club). В него Гарнър си партнира с Матю Макконъхи и Джарет Лето.

Ето и няколко акцента от интервюто с 41-годишната актриса:

За страха си от терапиите с ботокс: "Аз имам голямо чело и не искам то да прилича на мраморна плоча или на голям ледник. Точно това ще се случи, ако си сложа ботокс."

Относно своите роли, за някои от които се е налагало да трансформира тялото си: "Имало е моменти, когато буквално съм броила всяка калория, която съм приемала. По принцип това ми се отдава доста трудно, а и диетите не са ми приоритет."

За съпруга си Бен Афлек: "Ами, той е по-висок, отколкото очаквате и е по-красив на живо, отколкото изглежда на снимките и на екрана."

Защо рядко се появява с него на червения килим: "Той е страхотен и аз обичам да го усещам до себе си, особено когато се кача на високи токчета. Но в този бизнес е много лесно, особено за жените, да бъдат заклеймени като "съпругата на еди кой си". Затова предпочитам да ходя на премиерите на филмите си сама."

Защо предпочита да не работи заедно с Бен: "Наистина, не искате да ни гледате на екрана заедно. Хората всеки ден виждат папарашки снимки на нашето семейство. Около нас няма никаква мистерия. На хората със сигурност им е писнало от нас."

Вижте в галерията ни снимки от сесията с Дженифър, както и такива, заснети по време на мейкинга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари