IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера: Не ме вълнуват парите на мъжа, издържам се сама

6 септември 2013 06 09

Певицата признава в новия брой на MAXIM, че стои далече от знаменитости и си пада по обикновени мъже

Снимка: MAXIM

Снимка: MAXIM

Кристина Агилера вероятно е една от звездите, от която най-малко бихме очаквали да се разголи. Дамата изтърпя доста критика покрай наедрелите си форми миналата година, но заяви на всеослушание, че не се впечатлява от обидните думи и харесва тялото си дори с няколко килограма екстра.

Съдийката от The Voice определено демонстрира силна самоувереност, защото показва повече плът на корицата на октомврийския MAXIM. Разбира се, фотосесията не е минала без намесата на Фотошоп и от закръглените форми на Агилера няма и помен. Кристина изглежда забележително в червена къса рокля, на някои снимки позира по къси панталонки с висока талия и черен сутиен.

Това не е първата поява на певицата в мъжкото списание. През 2007 г. блондинката отново се разголва за медията, като кадрите тогава са още по-горещи.

Кристина за MAXIM 2007.

В новия брой на мъжкото списание Кристина споделя следното:

Какво за нея е секси: Аз съм доста земно момиче. Чувствам се удобно дори в мъжко бельо. Да се опитваш прекалено силно да бъдеш секси, е най-голямата грешка. Сексапилът трябва да се получава без усилие.

За това дали певческите способности на мъжа я възбуждат: Не, разбира се. Най-бързият начин някой да ме накара да се почувствам неловко и да избягам, е ако седне да ми прави серенада с китара. Това не е моето нещо.

За това какви мъже харесва: Харесвам обикновени мъже, стоя далече от знаменитостите. Не се интересувам от парите, защото мога да се издържам сама.

За това дали доминира в леглото: Единственото място, където няма нужда да поемам контрол, е в спалнята. Понякога сексуалните игри с партньора са чудесен начин да изпуснеш парата в края на тежък ден. Аз не съм от жените, които могат да бъдат „прекалено уморени за подобно нещо".

Вижте горещите снимки на Кристина в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Мартин ( преди 10 години )
Най-красивата и най-истинската певица!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мартин ( преди 10 години )
В момента е в перфектна форма, много ми харесва. Да не сваля повече килограми, нека има какво да се пипне!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
До Анонимен: А не е необходимо,защото тя има глас и талант.Да се разголват некадърните.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Точно тя допуска "най-голямата грешка"-прекалено силно се опитва да бъде секси.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vipera ( преди 10 години )