IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни: Брад е най-голямата звезда! По-голям от мен и от Ди Каприо

13 ноември 2013 08 30

Актьорът издава кои са любимците му в Холивуд и кои счита за не чак толкова приятни в новия брой на сп. Esquire

Снимка: сп. Esquire

Снимка: сп. Esquire

Сред другите свои колеги, за които си позволи да изкаже мнение холивудският виден ерген, бе Леонардо ди Каприо. „Забележката“ на Клуни не е точно към звездата, а по-скоро към компанията му. Пред медията той разказа как е играл баскетболен мач с него и другарчетата му, които заплашили, че ще „ритат з*дници“. Накрая отборът на Клуни ги бил 11 на 0. „Начинът, по който играха и това, което казаха, ме накара да се замисля колко важно е да имаш някого до себе си, който да ти казва как стоят нещата. Аз не съм сигурен, че Лео има такъв човек до себе си“, каза актьорът.

За да се справи със славата Джордж се е осланял на своята леля. „Леля ми Роузи (Розмъри Клуни) беше известна, а после популярността ѝ си отиде. Така че аз получих от рано един урок . Разбрах колко малко общо известността има с теб и как да я използваш“, разкри Клуни.

Все пак актьорът няма лошо мнение за всичките си колеги. Неговият любимец е Брад Пит и няма случай, в който да не се изкаже ласкаво за него. „От дълго време насам Брад е най-голямата звезда в киното. Той е по-голям от мен, по-голям от Ди Каприо. И аз наистина му се възхищавам за това как се справя с положението. Опитва се да бъде максимално честен. Освен това остава недосегаем. Той е огромна звезда, но не може да достигнеш до него. Разбира се, аз го смятам за много талантлив и умен и всички тези неща. И все пак човек не може да стигне до него“, обясни Джордж.

Клуни уважава много звездите, които пазят личния си живот. По тази причина той няма акаунт в Twitter и смята за доста глупаво да си прави такъв, защото така „ставаш достъпен за всички“. „Не разбирам защо всеки известен човек е в Twitter. За Бога, защото трябва да си в Twitter? Защото най-малкото така се правиш леснодостъпен за всички. И ето как една вечер се прибираш у дома пиян, включваш телевизора и си бесен на някого/нещо и избухваш. И си лягаш да спиш и на сутринта с кариерата ти е свършено, защото си з*дник. Или защото нещата, които си мислиш, докато си бесен, излизат наяве пред целия свят преди да се събудиш“, обясни позицията си срещу социалните мрежи актьорът.

Вижте кадри от фотосесията за Esquire в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари