IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Хъдсън изградила кариерата си благодарение на травестити

8 март 2014 12 00

Дамата ги копирала и често посещавала гей клубове

Снимка: сп.V

Снимка: сп.V

„Някои от тези „дами“ излизаха на сцената и пееха на плейбек, а аз пеех на живо някоя песен на Уитни Хюстън или пък парче на Шърли Мърдок. Това беше моята тренировка“, добави звездата.

Дженифър призна, че хората имат доста грешна представа за личността ѝ. „Хората си мислят, че ходя на църква или си стоя по цял ден у дома и си гледам „Оскар“-а. Все едно съм монахиня или президент на нещо. Осъзнавам, че те (хората) нямат представа коя съм в действителност. Мисля, че е време да взема нещата в свои ръце и да им покажа коя съм“, каза дамата.

Хъдсън е в етап от живота си, в който иска да даде всичко от себе си и да стане едно с публиката си. „По-рано в кариерата ми бях просто певица, пееща песните на другите, Сега искам наистина да бъда артист. Искам да мога да вдигам тълпата на крака, да се забавлявам, да създавам моменти. Имам собствена визия за това какво искам да постигна в живота“, разкри Хъдсън.

Носителката на „Оскар“ е изумена от лицемерието в шоубизнеса и как всеки иска да бъде неин приятел, особено след като се сдоби с желаната статуетка.

„Забавно е, но често ми се случва. Имам чувството, че хората не виждат истинската ми същност, но постоянно казват „Имам чувството, че сме най-добри приятели“. Това е толкова странно“, сподели Дженифър.

И макар повечето звезди да копнеят за актьорска кариера, Хъдсън иска точно обратното – да пее. „Това е, което обичам да правя“, на финал сподели звездата.

Вижте снимките на Дженифър в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари