IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли: Не бих се снимала във филми със секс и насилие

3 ноември 2014 12 53

Чаровната актриса позира за списание Edit

Снимка: Edit

Снимка: Edit

За отхвърлянето на роли: „Аз не твърдя, че не може да има наистина интересни истории за секс и насилие, но за повечето от тях си мисля, че е безсмислено въобще да караш някой да се снима в тях. Всъщност това е труден въпрос: колко плът трябва да покажеш? Какво е подходящо и какво е неподходящо?“.

За избора си на роли: „Мисля, че съм приемала само две роли, които се вписват в женския стереотип, защото просто ми бяха интересни, но всичко останало – дори „The Duchess“, в този филм ставаше въпрос за жена, която е извън нормите и се опитва да се измъкне от тях. 18-ти век и 1940 година са доста различни. Харесва ми да изучавам женските образи в тези времена, а дрехите... Жената има класа“.

За киноиндустрията: „Хората, които правят филмите, независимо дали става въпрос за директори или продуценти, търсят неща, в които могат да се припознаят. И ако те са бели мъже на средна възраст, това, което виждате във филмовите проекти, са бели мъже на средна възраст, с които могат да се идентифицират. И няма нищо за другите“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте шеметната Кийра Найтли.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари