IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт: И до днес съм горда заради „Здрач“

26 февруари 2015 11 11

Актрисата позира неузнаваема за списание Interview

Снимка: Interview

Снимка: Interview

Кристен Стюарт не се вписва в образа на обичайната холивудска звезда. Тя няма нищо против да си спести грима в ежедневието, да носи размъкнати дрехи и да не бъде наричана „секси“.

От друга страна, ако трябва да бъдем обективни, големите скандали не подминаха актрисата и точно като истинска звезда тя се забърка в любовен триъгълник, заради който и прекрати връзката си с Робърт Патинсън.

Като че ли след финала на поредицата „Здрач“ и края на любовните отношения Стюарт-Патинсън, 24-годишната актриса се скри от медийното пространство. Това обаче не ѝ попречи да се съсредоточи върху кариерата си.

Доказателство за това е фактът, че наскоро Кристен стана първата американка, удостоена с награда „Сезар“ (френският еквивалент на „Оскар“).

Сега пък звездата се появява на страниците на мартенския брой на списание Interview и откровено говори по различни теми. Ето и част от тях:

За „Здрач“: „Напълно разбирам всеки, който иска да говори глупости за „Здрач“, но в него има нещо, заради което до ден-днешен безкрайно се гордея. Хората винаги са сравнявали филма с други неща и са се опитвали да разберат защо съм взела някои решения. А аз винаги казвам, че всяко едно решение, което съм взела, което ме е довело до този момент, ме е направило това, което съм“.

За това да носи токчета: „Мога да го правя за около три минути“.

За това какво следва: „Пиша стихотворение за сватбата на един от най-добрите ми приятели. Имам нарисувани и няколко картини“.

За любимата ѝ част от актьорската игра: „Смешно, защото аз обичам всички тези глупости. Обичам чувството да седя на снимачната площадка и да си мисля: „Уф, има още четири проклети часа, докато можем да направим това, което планирахме с месеци“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте неузнаваемата Кристен Стюарт за списание Interview.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари