IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора искала да умре след раздялата с Калвин Харис

8 декември 2015 08 00

Певицата позира в стил „Мерилин Монро“ за сп. Wonderland

Снимка: Wonderland

Снимка: Wonderland

Рита Ора е поредната знаменитост, която заснема фотосесия в стил „Мерилин Монро“. Само че една доста по-дръзка, цветна и съвременна версия на известната актриса от миналия век.

Снимките са за списание Wonderland, а в интервю за изданието 25-годишната певица разкрива болезнени детайли от раздялата си с Калвин Харис, с когото имаше едногодишна връзка:

„По това време... аз просто исках да пълзя в леглото си и да умра. Но накрая излязох от това от другата страна – оцеляла“.

Не цялото интервю обаче е посветено на настоящото гадже на Тейлър Суифт. Пред изданието Рита Ора споделя и информация, свързана с новия си албум:

„Видях светлина в тунела и просто исках да променя настроението на целия албум. Беше наистина страхотен и романтичен проект, защото по онова време това бях аз. След това обаче реших да запиша няколко песни за това колко страхотни приятели имам“.

В нашата галерия може да разгледате още снимки от фотосесията на Рита Ора за списание Wonderland.

Снимка: Wonderland

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари