IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора: Гордея се, че съм нормална

14 април 2017 06 00

Певицата се мотивира да тренира като гледа снимки на Джей Ло и Кейт Бекинсейл

Снимка: сп. SHAPE

Снимка: сп. SHAPE

Да си звезда в музикалния бранш, не означава само да имаш глас. Трябва и визия и Рита Ора го знае.

26-годишната поп принцеса е наясно, че външният вид е голям плюс и затова въпреки динамичното си ежедневие и напрегнат график, намира време да тренира. Хубавицата определено е намерила своите упражнения, тъй като изглежда забележително и не го крие.

През април Ора краси корицата на сп. SHAPE, където позира по цветни бански и бодита в различни спортни конфигурации и показва завидни мускули. Кадрите са дело на фотографа Артур Белебьо, а в медията певицата коментира:

За тялото си: „Имам извивки, имам бедра. Размерът ми за дънки е 28 и това е нормален размер. Гордея се, че съм нормална“. За мотивацията да тренира: „Понякога е трудно. Не се случва просто да се събудя и да скоча във фитнеса или да отида да бягам. Когато искам да се мотивирам да тренирам, започвам да гледам снимки на Дженифър Лопес или Кейт Бекинсейл. Невероятни са и щом могат да изглеждат така, нямам извинение“.

Какви упражнения прави: „Тренирам 1-2 часа кръгови тренировки, залагам много на кардиото. Преди бях момичето от турнетата, което яде каквото си поиска и купонясва с бандата, където и да е през цялото време. Но това не може да продължава вечно. Започваш да си мислиш: Не се чувствам много добре. Миналата година започнах да се храня по-внимателно и да тренирам редовно. В резултат съм по-фокусирана и върша повече работа“.

За промяната във формите ѝ: „Няма да лъжа и да казвам, че бях напълно щастлива с тялото си преди. Знаех, че мога да променя някои неща и да подобря мускулите и издръжливостта си, особено на сцената. Не тренирам, за да бъда по-слаба. Започнах да го правя, за да се чувствам по-добре. И е важно за жените да знаят това! Не бъдете обсебени от идеята да бъдете слаби. Бъдете здрави, стегнати и силни“.

Вижте снимки на сексапилната Рита в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари