IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелън Мирън: С Мелания Тръмп имаме тъмна душа!

15 август 2017 13 00

Актрисата коментира семейство Тръмп и модела за красота в новия брой на сп. Allure

Снимка: сп. Allure

Снимка: сп. Allure

Дейм Хелън Мирън е сред ветераните в киното, за чийто талант и красота се говори десетилетия. Като много жени, 72-годишната носителка на "Оскар" е изпитвала неувереност спрямо визията си на млади години.

"Тогава бяха времената на Туиги и аз не изглеждах така. Бузите ми бяха прекалено пълни, краката ми къси , а гърдите - прекалено големи", сподели в новия брой на Allure Мирън, спомняйки си модерното през 60-те, когато изгрява звездата ѝ.

Връщайки се назад сега Хелън може да и представи защо са я определяли като "секси", макар че тя самата не е одобрявала визията си.

"Влизах в клишето за сексапил: руса коса, гърди, талия, която е харесвах, защото не отговаряше на тенденциите за красота. Тогава трябваше да си слаба, да пушиш и да носиш черно. Аз така и не се вписах в този образ", добави актрисата.

Ако можеше да даде съвет на "младото си АЗ" Мирън би я подучила да не е толкова учтива и да казва по-често "майната ти".

Чаровната звезда открито застава зад половото равенство и добавя, че никога не е била крайна феминистка.

"Не бях последовател на дидактическия феминизъм от 60-70 те , защото обичаш да нося грим и да ходя на високи токчета, което той отричаше. С времето феминизмът се развиваше и осъзнах, че можеш да обличаш хубави рокли и да носиш токчета и грим и това не те спира да бъдеш феминист", коментира темата Хелън.

Дейм Мирън, чиято майка е англичанка, а баща ѝ руснак, не се притеснява да коментира и новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп и семейството му.

За поведението и избирането на държавния глава тя сподели: "Тръмп каза и направи , каквото пожела. Това е ужасяващо, защото означава, че има остра липса на морал и съзнание".

Дъщеря му Иванка буди у актрисата възмущение особено с издаването на собствена книга: "Книгата ѝ е толкова невежа затова как живеят повечето жени. "Намерете време за масаж"- моля ви се!".

Що се касае ди г-жа Тръмп: "Поглеждате към старата Мел и я виждате като една от най-влиятелните жени в света, защото тя може да го постави на колене. И аз съм от Източна Европа и жените като нас имат тъмни души. Тази тъмна словенска душа ще излезе наяве. Трябва просто да направи едно мило интервю с Allure ", обясни е Хелън.

Вижте епичната красота на Мирън в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари