IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун: Ползвам страхотни кремове, бръсна си краката, когато се сетя!

2 ноември 2017 08 20

Актрисата отказва да легне под ножа, изглежда страхотно на прага на 60-те

Снимка; сп.  Haute Living

Снимка; сп. Haute Living

Шарън Стоун е на крачка от 60-те и все още кара мъжете да се обръщат след нея. 59-годишната актриса твърди, че красотата ѝ се държи само на качествена козметика и никаква пластика.

"О, Боже! Та аз едва имам време да се изкъпя! Ползвам страхотни кремове за лице и се опитвам да си обръсна краката, когато се сетя. Обожавам тренировките и вярвам, че те са ключът към добро здраве. И разбира се, се храня здравословно.

Танцувам, правя йога, плувам с децата, яздя, разхождам се по плажа - обичам да се движа. Не ходя на някакви специални класове, а просто правя, каквото ми дойде", разкри звездата пред новия брой на сп. Haute Living.

В него актрисата носи прекрасни тоалети на Ungaro и Chiara Ferragni, в които изпъкват стегнатите й форми и стройна фигура.

Шарън сподели още, че няма търпение да посети Швейцария следващия месец с тримата си сина - Роан (17) , Леърд (12) и Куин (11), осиновени през 2000, 2005 и 2006 г.

"Нямам търпение да видя снега. Знам, че звучи много просто, но децата обичат да карат ски и е толкова красиво", допълни Стоун.

Актрисата няма мъж до себе си, ала се оглежда за "човек, който има силно усещане за себе си и се ръководи от своите ценности".

"Щастлива съм. Просто следвам сърцето си... наслаждавам се на живота и вярвам, че всеки ден има по някое чудо", обясни актрисата.

Вижте кадри от фотосесията на вечната Шарън в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари