IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адът на осиновяването! Чарлийз за най-критичните моменти от майчинството

14 април 2018 12 00

Актрисата разкри трудностите, през които е минала, за да стане майка

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Чарлийз Терон е горда майка на две осиновени деца и макар че не обича да ги навира в публичното пространство, този път се съгласи да говори за майчинството и трудностите, през които е преминала. В новия брой на Elle 42-годишната актриса коментира пред Челси Хендлър какъв фалстарт е имала в процеса на осиновяване, когато се привързала към „грешното“ дете.

„Измъчвах се физически през целия процес по осиновяване. Една от най-критичните точки в живота ми бе, когато за пръв път се сблъсках с осиновяването и се провалих. Това наистина ми се отрази. Имаше толкова много ситуации, в които нещата не се получаваха, а междувременно се привързваш и започваш да се надяваш, докато всичко не се разбие на пух и прах“, сподели Чарлийз.

Терон е майка на 6-годишния Джаксън и 2-годишната Аугуст и призна още: „Много майки идваха при мен и ми казваха, че прецаквам всичко (защото им давах изкуствено мляко, вместо да им купувам кърма). Имам лоши дни. Правя грешки. Има моменти, в които те се държат като истински за*ници... и избират най-лошите ми моменти. Много е за сам човек и въпреки това за последните 6 години няма и ден, в който да съм съжалявала, че правя това“.

Актрисата издаде, че на практика не е съвсем сама в майчинството, тъй като разчита много на подкрепата на собствената си майка Герда. „Знаех, че няма да се справя, ако майка ми не ми помага и трябва да съм самотен родител. Би било лъжа да не призная нейния принос към отглеждането на децата“, коментира блондинката.

Друг интересен факт, който бившата половинка на Шон Пен коментира, е физическата промяна, която е изпитала по време на раждането на Джаксън.

„Чаках толкова дълго Джаксън да се роди, че си казах: Уау, искам това дете толкова много, че чак гърдите ме болят, сякаш съм наистина бременна. Нямах следродилна депресия, само гърдите ме боляха. Това е силата на ума. Когато майчинството превземе голяма част от ума ти и тялото започва да изпитва физически симптоми“.

Една от по-сериозните теми, които Чарлийз засяга в интервюто е расизмът.

„Дори не знам какво да кажа за администрацията през изминалата година, но расизмът е по-жив и развит в Америка, отколкото хората предполагат. Не трябва да го отричаме, трябва да го коментираме гласно. Има части от страната, в които не бих работила, дори да ми предложат работа“, добави хубавицата.

Вижте кадри от фотосесията на чаровната Терон в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари