IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина призна: Страдам от следродилна депресия

1 юни 2018 06 40

Звездата разкри, че не страда за старите си форми

Снимка: Hareper's Bazaar

Снимка: Hareper's Bazaar

За мнозина Серина Уилямс е еквивалент на Супергърл. Тя не само има десетки награди на корта, мускули като Терминатор, а и излъчва огромна увереност. Ала като всяко човешко същество, спортистката има своите емоционални върхове и сривове и до момента никой дори не може да предположи, че все още е в капана на следродилната депресия.

„Честно казано, понякога мисля, че още се боря с нея. Хората обикновено приемат следродилната депресия за четвърти триместър от бременността, като част от нея“, сподели звездата в новия брой на Harper’s Bazaar UK.

Снимка: Harper’s Bazaar

„Спомням си, един ден не можех да намеря бутилката на Олимпия и толкова се разстроих, че започнах да плача, защото исках да съм перфектната майка“, сподели 36-годишната Серина.

Тенис легендата роди момиченце от съпруга си Алексис Оханян през ноември миналата година. Раждането беше по спешност и с цезарово сечение, след което родилката имаше проблеми с белия дроб и трябваше да лежи в болница още няколко седмици. Изживяването е оставило горчив оттенък у Серина, но тя е готова за още деца.

Снимка: Harper’s Bazaar

„Ако не играех тенис сега, щях да съм бременна. Съжалявам, аз съм от тези жени. Олимпия има нужда от сестричка, а след това може да имаме и момче. Цял живот съм заобиколена от жени“, сподели пред медията Уилямс.

За разлика от доста звездни дами, Серина не се притеснява, че формите ѝ няма да са същите като преди. „Никога няма да бъда размер 4“, обясни тя. „А и защо да искам да бъда? Това съм аз и това е моето оръжие. Но аз го обичам. И мога да покажа на Олимпия, че съм страдала, но сега съм щастлива като такава жена, каквато съм и с начина, по който изглеждам.

Когато Олимпия се роди, видях, че има моите ръце. И вместо да се натъжа и да се разтревожа какво ще кажат хората за нея, аз бях много щастлива“, добави тенис звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Иван ( преди 5 години )
Абсолютен киборг, да не ти е в къщата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар