IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пламена от Мюзик Айдъл 2: Няма да се разделя с Денислав

9 април 2008 09 15

Тя беше втората и последна блондинка, която напусна шоуто. Но срещна там много приятели и дори една любов...какво й предстои и какво ни разказа...вижте

Пламена от Мюзик Айдъл 2: Няма да се разделя с Денислав

Тя е неестествена, но много чаровна блондинка. Мнозина казаха, че има страхотен глас и силно присъствие на сцената. Тя обаче напусна втора Мюзик Айдъл 2 въпреки таланта си. И срещна любовта, още преди да се качи на сцената на шоуто.

Тя е Пламена Петрова. Само на 18. Малко се притеснява, но няма как, трябва да си говорим за музика, любов и секс. И за идоли.

Защо зрителите не те подкрепиха убедително?

Не знам, наистина. Не мога да си го обясня, не го очаквах. Въпреки че резултатите от гласуването се променят за минути, не вярвах, че ще си тръгна толкова бързо.

Много хора казаха, че се е получило така, защото аз и Нора сме били фаворитки и хората са гласували повече за другите. Много фактори имат влияние.

Какво не успя да покажеш пред публиката, а много искаше?

Е, всеки следващ концерт можех да покажа още и още. Първите два бяха добри, дадох всичко от себе си.

Защо се оказа, че поп-фолк се пее трудно?

Не съм съгласна с това, на мен не ми е трудно. Имаше хора, които изобщо не се справиха със задачата – фалшиво пеене, избързване или изоставане и т.н. Това са все груби грешки.

Но аз мога да говоря за себе си, не мога да оценявам другите, има си хора за това. Есил ми каза, че в началото съм пяла грубо. Не смятам така, аз я усещам тази песен по определен начин. И я изпях точно така.

Пък и нямам тембъра на Ивана, нито тя моя, смятам, че се справих добре. Мисля, че ми се получиха орнаментите, характерни за жанра, гласа, поведението.

Как ще продължи връзката ви с Денислав? Той е от Перник, ти учиш във Велико Търново...

Връзката ни ще продължи, колкото ни е писано да продължи. Независимо от Мюзик Айдъл 2. Шоуто не е причина двама човека да се разделят, още повече, че ангажимента ни към него продължава да ни свързва.

С какво те впечатли Денислав?

Ние се познаваме още от миналия Мюзик Айдъл, бяхме в една група на театралните кастинги. И не спряхме да поддържаме връзка през цялото това време. Не, както си мислят хората, че сме се влюбили за 3 дни и как се е случило това.

А първия път (замисля се за дълго) той ме впечатли с директността си, много е искрен и супер енергичен. Но тогава изобщо не си мислех, че ще има подобно нещо между нас сега.

Ще го ограмотиш ли сексуално, той каза, че е девствен?

Какво да го ограмотявам сексуално, той си е грамотен според мен. (Отказва да говори повече по темата). Сексът е нещо супер елементарно и не мисля, че трябва да му се обръща много внимание. Това е нещо лично, което няма защо да споделям.

Смяташ ли, че вашите отношения оказаха влияние върху вота на хората?

Може би. Не мисля обаче, че това пречеше на гласовите ни изяви, нито че връзката ни е била по-интересна от пеенето ни.

Смятам, че и аз, и Денислав доказахме гласовите си данни и на малките, и на двата големи концерти. Какво искат да гледат хората? Как Иван си бърка в пъпа? На хората не може да им се угоди.

С Иван как се разбирахте?

Никак. С Иван няма разбирателство. Ти се опитваш да водиш някакъв диалог с него, а той ти казва, че ако искаш да говориш, трябва да вдигаш ръка. Иван е под всякаква критика, изобщо няма какво да говоря за него.

Смяташ ли, че той има място сред 11-те финалисти?

Не, в никакъв случай. Иван в момента е набеден за певец. Той не е показал досега едно гласово качество по-различно от уж „артистичното“ му интерпретиране на песента..

Кой смяташ, че заслужава да спечели Мюзик Айдъл 2?

Денислав, естествено. Той има визията, гласа. Той има комплекс от качества, които напълно отговарят на понятието „музикален идол“.

Не смяташ ли, че е много малък? Дали е готов за това?

На 29 ли трябва да е Мюзика Айдъл-а на България? Не, че това са много години, но според мен трябва да спечели млад човек (смеем се дружно на възприятието за младост на 18-годишната Пламена).

Имаш ли приятелки в шоуто?

Да, с Нора сме много близки. Радвам се, че тя остана и има възможност да продължи да показва качествата си.

А, я ми разкажи, избора на тоалети за твоето представяне на двата концерта на стилистите ли беше или и ти имаше някакво участие? Имаше един скандал там.

За първия малък концерт дрехите си бяха изцяло наши. Стилистите ни оставиха да бъдем себе си, много беше важно това и почти не ни се месиха в избора.

При втория малък концерт те избраха дрехите. Тогава точно имах лека караница с тях, защото в началото изобщо не се съобразяваха с това, което искаме ние. Въпреки че те са професионалистите и ние трябваше да се учим от тях.

Но много може да се спори кой разбира от мода, защото това е и доста индивидуално. След това започнаха да се съобразяват повече с нашето мнение по въпроса.

Ти доволна ли си от начина, по който изглеждаше на сцената?

Да, по принцип, да. Но не бях доволна на втория малък концерт, точно когато се скарах с тях, защото не се харесвах. После не сме имали повече разногласия.

Коя световна звезда ти допада като визия, сценично поведение и глас?

Да, те са две. Ако може да се получи хибрид от Бийонсе и Кристина Агилера ще бъде чудесно. Те са хем различни, хем много интересни. Особено Кристина, която има невероятен глас, почти негърски, а е бяла. Стилът и на двете много ми допада.

Би ли си сложила силикон?

Да (без колебание), но зависи къде.

А какво не харесваш у себе си?

Не мога да кажа, че има нещо, което не харесвам у себе си. Напротив, приемам се каквато съм, но съм „за“ пластичната хирургия. Добре е да си уголемиш или намалиш нещо, или ако имаш крив нос да си го оправиш. Защо не? Аз нямам комплекси, но може би някой ден ще реша да променя нещо в себе си.

Семейството ти подкрепи ли те след излизането ти от шоуто?

Да, разбира се. И не само те. След като излязох от шоуто, на следващия ден се разхождах в центъра и постоянно ме срещаха хора, които ме разпознаваха и не ми казваха, че съжаляват за мен или нещо подобно. Всички ми казваха: „Снощи плакахме за теб„. За мен това значи много. Беше супер емоционално.

Какво смяташ да правиш сега?

Много съм объркана в момента. До преди няколко дни знаех, че трябва да ходя на репетиции, да пея и толкова. Сега нещата се промениха рязко.

Но първо ще завърша училище, след това смятам да кандидатствам в Музикалната консерватория тук, в София. Иначе знам какво искам да ми се случи, но дали ще стане така не знам.

Страхуваш ли се, че името ти ще се забрави?

Ами, не, не се страхувам, защото дори да не правя нищо следващите няколко месеца, аз неизбежно ще се занимавам с музика. Така, че след време като направя някоя песен, хората веднага ще се сетят за мен.

КоментариКоментари