IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тина Търнър искрено и лично за болката, кариерата и браковете си

7 юли 2019 08 00

Певицата е категорична, че няма да се върне на сцената

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Музикалната легенда Тина Търнър направи едно от най-искрените си интервюта в ефира на CBS News, където коментира самоубийството на сина си, връзката със съпруга си и здравословните си проблеми. 79-годишната певица разкри, че според нея причината 59-годишният ѝ син Крейг да се застреля миналия юли е била самотата.

„Мисля, че Крейг беше самотен и това го накара да вземе това решение. Имам много негови снимки, на които се усмихва и вярвам, че сега е на по-добро място“, коментира Тина.

Емоционалната травма от загубата на сина ѝ не е единствената болка, която дивата изживя през последните години. Тя претърпя сърдечен инсулт, преживя рак и бъбреците ѝ отказаха. Търнър издаде, че 63-годишният ѝ съпруг Ървин бил толкова притеснен, че предложил да дари единия си бъбрек, за да се оправи, но тя отказала.

„Първоначално казах ДА, но после му отвърнах: Скъпи, ти си млад, а аз вече съм стара“. В крайна сметка обаче бъбрекът ѝ бил трансплантиран.

Търнър, която има швейцарско гражданство и живее в Цюрих, се омъжи за германеца преди 6 години. Звездата има и доста мъчителен брак с Айк Търнър, който неведнъж я използвал за боксова круша.

„Когато Айк ме помоли да се омъжа за него, знаех, че има скрити мотиви. Но трябваше да приема, иначе щеше да стане битка. Това не бе моята сватба мечта“, каза певицата и добави, че все още реагира доста емоционално, когато говори за брака си с музикалния продуцент.

„Емоционално ми е, защото в началото Айк беше добър с мен. После стана агресивен и жесток, защото зависеше от мен. Това не му харесваше, а аз не исках да спорим, защото винаги резултатът бе разцепена устна, посинено око, счупен нос или ребро“, спомни си звездата.

В крайна сметка тя успява да се измъкне от този токсичен брак и да направи шеметна кариера с над 200 млн. продадени албума. Търнър се пенсионира през 2007 и е категорична, че няма да излезе на сцената.

„Качих се на самолета, поех дълбоко дъх и казах: „Край“. Почувствах, че това е краят и се радвам, че го поставих и се прибрах“, добави още Тина.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари