IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейнеб Маджурова е като съвременна арабска принцеса в Дубай

23 март 2021 15 00

Последователите на блондинката са в плен на невероятните ѝ рокли

Istock

Зейнеб Маджурова не за първи път се намира в Дубай, а и самата тя е наясно, че нейните снимки от Обединените арабски емирства нито ще са първите, нито последните, особено сред българските известни личности.

И все пак красивата бургазлийка се изкушава да сподели с последователите си в Instagram няколко кадъра от последната си почивка. До първата си споделена снимка тя е написала: „Поредната снимка от Дубай“ – с право бихте си казали вие. Но първа от моето пътуване към самата мен. Към завръщането ми към нови светове, мечти, очаквания, преживявания... Не бих го нарекла свобода, защото тя никога не е спирала да лети в мен, но е хубаво, когато пусна пеперудите на пътешественика... Защото, както беше казал някой – „Най-добрите истории се намират между страниците на паспорта.“

Интересното в случая е, че феновете на телевизионната водеща не са толкова впечатлени от топлата и луксозна дестинация, на която се намира тя, колкото са очаровани от роклите, с които е облечена. Някои от последователите ѝ са коментирали визията ѝ с думите „очарователна, ослепителна, разкошна, прекрасна“ и др. Други директно са заявили, че Зейнеб им прилича на арабска принцеса.

За радост на много хора, блондинката е разкрила дизайнера на една от уникалните си рокли, който е от Турция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Евгения ( преди 3 години )
Наистина ли някой се интересува от това? Не е ли цинично точно в този момент?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ами, ( преди 3 години )
Щях да се впечатля ако е отишла доброволка в Пирогов или парите за рокли ги е дарила в домовете за стари хора.Сигурно и затова не съм й последовател в платформите за празномислещи .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кико ( преди 3 години )
Кога се измори, та толко много отмаряш?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар