IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои млади звезди ще трупат слава в Годината на Дракона

20 януари 2012 11 45

2012 г. ще донесе успехи за по-младите на холивудската сцена

Руни Мара; Снимка: Reuters

Руни Мара; Снимка: Reuters

След броени дни настъпва Годината на Дракона според китайския календар. По принцип се смята, че тя е особено успешна за хората на изкуството. По този повод френскоезично издание насайта Ем Ес Ен прави прогнози за кои звезди на шоубизнеса от женски пол ще бъде успешна Новата година по лунния календар.

На първо място са поставени две актриси, пряко свързани с Дракона. Това са американката Руни Мара и шведката Нуми Рапас, които се превъплащават в ролята на Лисбет Саландер в екранизациите по трилогията "Милениум" на Стиг Ларшон.

Лисбет има татуировка на дракон, която беше възпроизведена върху двете актриси. Лентите наложиха коренна физическа трансформация на двете дами и се появиха почти по еднои също време в някои страни, така че сега се заговори за битка между двете красавици. Френското сп. "Мадам Фигаро" дори тези дни публикува серия от снимки на сцени от филмите и на премиери на лентите, на които Руни и Нуми изглеждат поразяващо еднакви.

На места дори изборът на тоалети е идентичен. Независимо от тази прилика, за двете дами годината се очертава да бъде много успешна. За Руни Мара тя дори вече е успешна, тъй като ролята на Лисбет й донесе номинация за престижните награди "Златен глобус" в категорията за драматична актриса.

Годината ще бъде "безкрайна жътва" на успехи за Мишел Уилямс. Преди броени дни тя спечели "Златен глобус" за превъплъщението й в образа на Мерилин Монро в биографичната лента "Моята седмица с Мерилин". Мишел е допринесла много за избора на костюми за лентата и се очаква тези усилия да бъдат възнаградени с "Оскар" за най-добри филмови костюми.

Снимка: GQ

Почти 15-годишната Клоуи Мориц, звездата от последната лента на Мартин Скорсезе "Юго", също ще има успешна година, още повече че ще участва в новия филмов проект на Тим Бъртън.

Особено успешна ще бъде годината и за "скромните" кино момичета Ема Стоун и Кери Мълиган. Първата ще участва в поредната лента за Спайдърмен, докато втората ще партнира на Леонардо ди Каприо в новата версия на "Великият Гетсби".

Ема Стоун, Снимка: Nylon Magazine

Годината на Дракона ще бъде и годината на новото момиче на Джеймс Бонд, манекенката и френската актриса Беренис Марло. Франция само може да съжалява, че е оставила Холивуд да й открадне поредната френска красавица.

В света на модата успехът няма да изостави звездата от "Черния лебед" Мила Кунис. Тя е новата модна икона на Кристиан Диор и ще се появи в кампанията за сезона пролет-лято на модната къща. Рекламите от кампанията ще имат премиера след месец.

Снимка: Dior

През Годината на Дракона новата икона на друга модна къща - "Шанел" - ще бъде британският модел Али Делал, известен с рокаджийския си стил.

В сектора на музиката успехи през годината ще има Лана Дел Рей, която вече представи първия си сингъл "Video Games". Той се превърна в хит, а клипът беше гледан от милиони в интернет. Парчето е част от дебютния албум на Лана, излизащ на
пазара този месец.

Звездата на друга певица не спира да грее от сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Тогава Ели Гулдинг изпълни в чест на младоженците парчето на Елтън Джон "Your Song". През Годината на Дракона Ели ще бъде в зенита си, прогнозират музикални
експерти.

Няколко отрочета на филмови звезди също ще пробият в Годината на Дракона. Младата Лили Колинс, щерката на Фил Колинс, тази година ще се появи по екраните в нова версия на приказката "Снежанка", озаглавена "Огледалце, огледалце". Във филма 22-годишната Лили изпълнява ролята на Снежанка.

Снимка: Nylon Magazine

Дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън - Дакота Джонсън прави първи стъпки в киното още през 1999 г. в "Луди в Алабама" на доведения си баща Антонио Бандерас. През настоящата година по кината тя ще блесне в ролята на пълнометражния римейк
на сериала "Jump Street".

Трета филмова щерка - Рейни Куоли, дъщерята на Анди Макдауъл, също ще има невероятна година главно заради първата си кино роля във филма "Mighty Fire". Тя беше наскоро и "Мис Златен глобус" - на церемонията помагаше при поднасянето на наградите "Златен глобус" на победителите.

БТА

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари