IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба - майка за пример

5 март 2012 08 45

След раждането на първото й дете, актрисата залага на по-женствения стил

Снимка: сп. 'L..A. Confidential

Снимка: сп. 'L..A. Confidential

Промяната в стила й през годините: Не обичах да нося много цветни дрехи. Сякаш започнах да експериментирам повече с тоалетите си, откакто станах майка. Но не е нещо кой знае какво. Преди бях по-срамежлива. Като млада се чувствах доста некомфортно да нося рокли и високи токчета. През годините развих по-женствен стил на обличане.

 

Промените в нея, след като е станала майка: Сякаш най-накрая съм себе си, превърнах се в човек, който винаги съм искала да бъда. По-земна съм, по-свободна и се чувствам удобно в кожата си.

Разгледайте снимките в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

qwertyuiop ( преди 12 години )
"Майчинството определено й допада и тя дори създаде сайт - Honest.com, в който да продава продукти за бебета, които са без вредни вещества и да дава съвети на родителите." - да не би пък да го прави от добро сърце, а не от желание да изкара някой допълнителен лев(долар)? Хайде стига - тоя за пример, оня за пример, никой освен тях не знае какви са извън светлините на прожекторите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар