IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум най-накрая се изказа по темата за развода си

9 март 2012 10 30

"Искам да продължа напред", казва за „ELLE” Хайди

Снимка: ELLE

Снимка: ELLE

"Струва ми се, че вече прекалено много неща се изприказваха по темата за нашето семейство, а и не ми се иска да ги коментирам... Ако започна да отговарям на всичко в медиите, неминуемо ще започна да се ядосвам. Не можеш да звъниш на всички и да обясняваш – това твърдение не е вярно, но онази част от историята отговаря на истината."

Хайди споделя, че решението на 49-годишния Сийл, да говори за тяхната раздяла по време на промоцията на осмия си албум си е лично негово. „Не мога да му кажа какво да прави или да не прави. Той е възрастен мъж."

Германската хубавица, казва, че й е трудно, но не мисли, че е важно хората да знаят кой точно и с какво се е провинил във връзката им."Не искам да говоря позитивно или негативно. Всяка двойка има върхове и спадове, но за съжаление ние сме известни и хората искат да знаят подробности. Но аз преди всичко съм майка и трябва да предпазя децата си от болката, доколкото мога."

Бившият ангел на „Victoria's Secret", казва, че е силна личност, но все пак не е робот и провала на брака й наистина я е наранил дълбоко.

Вижте снимките от фотосесията й за ELLE в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари