IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбена и амбициозна мис Лопес продължава само нагоре!

17 март 2012 10 55

Перфектен тен и усмивка на лицето правят Джей Ло истинска радост за окото на феновете

Снимка: Glamour

Снимка: Glamour

Дженифър Лопес ще радва читателите не само от страниците на американския Vogue, а и от тези на френския Glamour .  С хубав тен и усмивка на лице актрисата изглежда доста свежо и енергично.

Бял потник, тъмно синя пола висока талия и куп бижута (като за момиче от Бронкс) подчертават чара на хубавицата. С или без фотошоп актрисата и певица изглежда впечатляващо и виждаме защо по-младите момчета си падат по нея.

Дженифър остави Марк Антъни и е силно влюбена в 24-годишния Каспър Смарт. Дори тръгнаха слухове, че е готова да му роди дете и да се омъжи за него. Очевидно личният й живот винаги ще е по-интересен на медиите от работата й. А Лопес има с какво да се похвали!

Тя упорито работи с все още съпруга си Марк Антън по музикалното риалити за латино таланти ¡Q'Viva! The Chosen, което представя надарени деца от 21 страни. Певицата е известна със своята амбиция, така че нищо чудно скоро да засенчи с предаването си дори „X Factor".

Вижте повече от Дженифър в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 11 години )
mnogo e krasiva a pesnite i filmite i sa UNIKALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
чеп ( преди 12 години )
alice_in_wonderland ( преди 12 години )