IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой разплака Меган Фокс?

28 март 2012 09 15

Актрисата пуска "черни" сълзи в новия брой на сп.„ Jalouse"

Снимка: сп. Jalouse

Снимка: сп. Jalouse

Едва ли причината за сълзите са последните събития около нея, тъй като в кариерата й има известно раздвижване. Наскоро тя се снима в лентата "Friends with Kids", а междувременно излезе и друга продукция с нейно участие със заглавие "The Dictator". Дамата продължи и да рекламира козметичните продукти на световния лейбъл Армани.

А ето какво казва за работата си сексапилната брюнетка в сп. „ Jalouse":

За филма си „Friends with Kids": Аз играя Мери Джейн. Героят на Адам Скот е влюбен в нея и смята, че тя е неговата сродна душа, но има бебе. Играя силно независима жена и той не одобрява стила ми на живот.

За снимките й за корици и реклами: Мразя да се снимам. Никога не ги гледам след това, иначе ще поискам да променя всичко. Предпочитам да се доверявам на фотографа, който разбира от работата си.

За това, че името й се е превърнало в нещо като марка: Живея си добре с този имидж. Не бих се разменила за някое непривлекателно момиче.

Вижте цялата фотосесия в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари