IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт: Аз бях момичето в семейството

24 април 2012 06 50

Русият австралиец е с нежна душа и здрава физика и напук на зложелателите, не се вписва в стереотипа на кухия едър мъжага

Снимка: сп. Out

Снимка: сп. Out

Крис разказва още пред медията, че като много други и той е попаднал в някакъв стеротип, който е ограничавал предложенията му за роли. „Това, че си едър, те вкарва в някакъв стереотип. Очевидно според някои, няма как да бъдеш талантлив, защото си толкова мощен и мускулест.

Някои хора смятат, че това те прави празноглав и че ставаш за пълнеж, просто парче месо. Но ти можеш да минеш отвъд негативите и да постигнеш нещо повече. Натали Портман, Антъни Хопкинс – това не са актьори, които биха играли просто в един напудрен екшън", споделя Крис, акцентирайки, че ролята му в „Тор" не е на някакъв празноглав, мускулест герой.

По-малкото братче на блондина също жъне успехи на екран. Лиъм Хемсуърт попада в медиите напоследък, основно заради връзката си с певицата Майли Сайръс, но го чака светло бъдеще, поне според батко му. „Той полага големи усилия. Много се радвам на всеки негов успех. Ние все още сме си онези непокорни момчета, които се поздравяват с юмрук в корема", казва Крис.

На въпрос за съпругата му и бъдещото бебе обаче, хубавецът е доста мълчалив и не издава детайли. „По-добре да не казвам нищо. Съпругата ми не обича да попада в клюкарските рубрики на пресата".

Вижте снимките на сексапилния австралиец в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари