IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей и многостранният ѝ талант

25 април 2012 11 40

Певицата е една от малкото, които сами пишат песните си и ги изпълняват

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Джеси Джей застава пред обектива на фотографа Кей Ти Аулета за новия брой на американското Elle. Във фотосесията певицата, която сама си пише текстовете на песните, сменя цветовете на косата си като хамелеон и показва финото си тяло в изрязани тоалети. Ето и какво повече издава за живота и кариерата си певицата:

За дебютния си албум Who You Are: Беше преломен момент в живота ми, най-вече фактът, че имах възможността сама да си напиша песните. Част от тях съм творила в леглото си, когато бях 17-годишна.

За писането на песни: Чудех се дали тази песен (Do It Like a Dude) не е прекалено лична, за да я сложа в албума си. После си помислих. Не! Ако бях на 13 или дори на 35 години и чуя песен на някой изпълнител, в която се пее за момент, който изживявам, това би ми помогнало.

За това, че не записа „Party in the U.S.A.": Песента е доста лична и разказва за пристигането ми в Америка. Оригиналното ѝ име беше „ Essex". Чудех се дали е достатъчно добра, а исках да видя бързо името си на върха на класациите.

За участието ѝ като жури в британското риалити „The Voice": В това шоу всичко се опира до гласа, а не до имиджа – как изглеждаш или каква е личната ти история. Развълнувана съм, че мога да обучавам хора. Научила съм много и в момента се уча от тях... Поласкана съм, че хората смятат, че съм готова за подобно нещо. И тъй като ще седя до Том Джоунс си мислех дали съм готова да бъда там.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари