IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диви и красиви

9 май 2012 06 55

Тийн звездите Ванеса Хъджинс и Селена Гомес в гореща фотосесия за списание Interview

Снимка: Interview

Снимка: Interview

19-годишната Селена е в секси прасковено горнище и тюркоазено долнище. Тя играе Фейт - религиозна тийнейджърка, която се поддава на лошото влияние на най-добрите си приятели.

На един от провокативните кадри актьорът Джеймс Франко насочва пистолети към слепоочията на Бенсън и Хъджинс.

Гаджето на Джъстин Бийбър казва пред списанието, че тази фотосесия е била доста вълнуваща за нея като се има предвид, че в живота си не е изпушила нито една цигара: "Беше наистина смешно – другите трябваше да ме учат как да го направя."

Ванеса пък слага руса перука за снимките, както и горещ розов бански. Във филма 23-годишната сладурана, играе щура мацка на име Кенди.

По сценарий групата приятелки заминават за Флорида за пролетната ваканция, но тъй като нямат достатъчно пари решават да ограбят ресторант.

Джеймс Франко, играе наркодилър, който освобождава момичетата от затвора и ги принуждава да вършат престъпления. Филмът Spring Breakers ще се появи по кината през 2013 година.

В галерията ни можете да видите и другите снимки от фотосесията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )