IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездните арести – цирк и половина

16 май 2012 09 35

Топ 10 на най-любопитните арести на знаменитостите

Мел Гибсън; Снимка: Reuters

Мел Гибсън; Снимка: Reuters

Никога не е късно да станеш за резил, са казали хората. Това важи и за най-големите звезди на Холивуд. В крайна сметка и те са хора, и те правят грешки, и те се забъркват в неприятности. Само, че техните неприятностие оставят отпечатък завинаги в тяхната репутация и за съжаление, често костват успешните им кариери.

Ето и кои от тях са най-колоритни:

Мел Гибсън

През 2006 година синеокият австралиец, беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние, но не се задоволи с „неудобното" си положение, ами реши да наругае с порой от антисемитски обиди полицая, който го е спрял. Така Мел си навлече гнева на еврейското общество в САЩ (та и в света) и от обичана звезда, стана неудобен актьор с проблеми с гнева и алкохола. През 2011 година той беше задържан за домашно насилие над бившата си приятелка и майка на 9-то си дете - Оксана Григориева.

 

Хю Грант; Снимка: Reuters

Хю Грант

Преди доста години (през 1995- а) британецът Хю Грант беше арестуван за „склоняване към проституция" на 25-годишната Дивайн Браун, която му правела орална любов. Тя вече си била отявлена проститутка, но така или иначе неприятният секс инцидент костваше на Хю връзката му с Елизабет Хърли. В крайна сметка актьорът успя да се надсмее над глупостта си и да продължи напред

Робърт Дауни Джуниър; Снимка: Reuters

Робърт Дауни Джуниър

Ако Робърт Дауни беше толкова талантлив, колкото и склонен към самоунищожение, вероятно щеше да присъства в повечето блокбъстъри и сега да е със статута на звезда от ранга поне на Брад Пит. През 90-те години той беше редовен посетител на арестите за какво ли не – притежание на наркотици, алкохолизъм, неявяване в съда и т.н. След като през 1999 година изкара 4 месеца в затвора явно Робърт си е взел поука и е решил да се кротне. Сега има жена и малко бебе и изглежда по-мъдър от всякога.

Ник Нолти: Снимка: Reuters

Ник Нолти

Ник Нолти е известното „лошо момче" на Холивуд. От 1990 година той има непрестанни проблеми с алкохола и с наркотиците. Нееднократните му сблъсъци с полицията стигат своя апогей в края на 2002 година, когато получава тригодишна условна присъда и е заставен да премине на лечение под непрестанно лекарско наблюдение. Ник е голямо име в киноиндустрията, но можеше да е постигне много повече, ако не бяха тези негови грешки.

Парис Хилтън; Снимка: Reuters

Парис Хилтън

Тази богата наследница от хайлайфа изглежда се забавляваше, когато целият (или поне половината) свят и се чудеше на скандалните ѝ прояви. Госпожицата беше задържана за притежание на наркотици и за шофиране в нетрезво състояние през 2010 година. После постоя 40 дни в ареста и сега е „чисто нова", твърди семейството ѝ.

Уинона Райдър; Снимка: Reuters

Уинона Райдър

Носителката на "Златен глобус" Уинона Райдър успя напълно да засенчи своята 15-годишна кариера като актриса, когато през 2001 година беше хваната да краде от магазин в Бевърли Хилс. Тя беше осъдена на обществено полезен труд, който ѝ отне доста време и приключи чак през 2004 година. Едва ли дрешките в магазина са си стрували имиджа ѝ на звезда.

Джордж Майкъл; Снимка: Reuters

Джордж Майкъл

Това е втората британска звезда след Хю Гранд, която се изложи най-много в САЩ. Поп певецът беше заловен през 2006 година със смъкнати гащи в обществена тоалетна в Ел Ей да иска платен секс от полицай под прикритие. Оттогава на Джордж никак не му върви. На няколко пъти беше хващан с марихуана, а миналата година блъсна джипа си в магазин в Лондон, като бил „на градус" докато го шофирал.

Наоми на излизане от съда; Снимка: Reuters

Наоми Кембъл

През 2008 година топмоделът Наоми Кембъл беше арестувана на лондонското летище Хийтроу заради това, че е нападнала персонала на борда на самолета на авиокомпания Бритиш Еъруейз. Преди това, през 2006 година, шоколадовата красавица беше съдена за побой от своята бивша прислужница. Тя дори отказа да се яви в съда.

Чарли в не най-добрата си форма; Снимка: Reuters

Чарли Шийн

Колоритният чичо Чарли е почти същият бохем и в личния си живот, като персонажа си в сериала „Двама мъже и половина". Актьорът беше арестуван през 2011 година за домашно насилие върху съпругата си Брук Мюлер. Дори 44- годишният актьор изкара коледните празници в ареста. Той не се и крие, че има проблеми с алкохола и наркотиците и дори смята, че те не са кой знае какъв порок.

Линдзи плаче в съда; Снимка: Reuters

Линдзи Лоън

През 2007 година актрисата Линдзи Лоън е арестувана за шофиране в нетрезво състояние и притежание на кокаин. Тя трябваше да лежи в затвора поне 24 часа, но излезе след 84 минути. През 2010 година Линдзи влезе в затвора, след като се проваля на тест за употреба на наркотици, което нарушава условията на пробацията ѝ. Сега, уж се е взела в ръце и дори ще пресъздаде на малкия екран голямата звезда Елизабет Тейлър. Въпреки това срещу нея непрекъснатo се подават различни жалби и до ден днешен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари