IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грация и сексапил от екранната Жулиета

16 май 2012 13 20

След дълга творческа пауза талантливата актриса Клеър Дейнс се появи на корицата на списание Capitol File.

Снимка: Capitol File

Снимка: Capitol File

През 2009 година актрисата Клеър Дейнс се омъжи за британския актьор Хю Денси. Оттогава тя, като че ли се е отдаде на щастливия си брак и все по-рядко чуваме името ѝ в медийното пространство.  

Ако се чудите какво стана с грациозната актриса от „Ромео и Жулиета" и защо вече не участва в големи хитови заглавия, то причината е, че от две години тя се е отдала на телевизионния сериал „Вътрешна сигурност" (Homeland). Клеър дори спечели, за тази своя роля, награда "Златен глобус" за най-добра актриса в телевизионна драма.

В него блондинката играе служителка на ЦРУ, която тайно страда от биполярно разстройство. За да се подготви за тази роля, Клеър доста се е поровила в книгите по психология, ходила е на терапия и като цяло се е посветила в четене на литература по темата.

Ето и някои акценти от интервюто:

За снимките на сериала в град Шарлот, Северна Каролина:

"Там е много красиво, а и хората са много специални и приятелски настроени. Харесва ми начина на живот на юг. Освен това правят страхотно пържено пиле."

За колегите си:

"Възхищавам се на всеки мой колега. Обичам ги всичките. В действителност работата в сериал е много по-интензивна от снимките за филм. Имам голям респект и страхопочитание към целия екип и най-вече към колегата ми Манди Патинкин. Той много ми помага в трудните сцени и наистина мога да го нарека партньор. От него много научих и затова как да влезна „в кожата" на агент на ЦРУ."

На корицата Клеър носи тренч на Sportmax и огърлица на Pomellato.

Можете да разгледате и другите снимки на Клеър в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари