IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Фасбендер в очакване на своя Оскар... някога

17 май 2012 06 40

Актьорът не можа да се пребори за статуетка тази година, но смята, че това е урок по суета за него

Снимка: Марио Тестино

Снимка: Марио Тестино

Ако не сте гледали Майкъл Фасбендер във филмите „Джейн Еър", „Х-Мен: Първа Вълна" и "Гадни копилета" (Inglourious Basterds), то след тази корица на GQ и след новия му филм „Прометей" на Ридли Скот, където партнира на Чарлийз Терон, няма начин жените да не започнат да въздишат по него. Синеокият мачо е бил гадже на дъщерята на Лени Кравиц – Зоуи Кравиц, а в момента ходи с актрисата Никол Бехари.

Новата звезда на британското кино е на корицата на юнския брой на списание GQ. Секси кадрите са дело на големия фотограф Марио Тестино.

Ето и няколко акцента от интервюто на 35-годишния актьор:

Защо живее в Източен Лондон: "Харесвам енергията на този квартал. Вярно, че традиционно тук живее повече работническата класа, но навсякъде има паркове и винаги съм знаел, че това е правилното място за мен."

За своя голям пробив през 2007 година във филма на Стив Маккуин „Глад" (Hunger): "Имаше нещо странно през тази година. Аз съм суеверен - роден съм през 1977 година, а през 2007 г. се наложих като актьор. Явно тогава ми се „отвори вратата". Имаше нещо съдбовно. Чувствах го."

За кампанията за наградите „Оскар" 2012, където се говореше, че той трябва да бъде сред номинираните за ролята си в лентата „Срам" (Shame). За нея той получи номинации за най-добра мъжка роля на наградите "Златен глобус" и на наградите БАФТА: „Няма значение, какво мисля, не попаднах в номинациите, но така или иначе, все някога ще съм на Оскарите. Вярвам, че е въпрос на време. Все пак си признавам, че бях много разстроен от това, че не ме номинираха. Но това беше един добър урок по суета за мен."

Вижте и другите кадри на Майкъл, направени от Марио Тестино в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

плам ( преди 11 години )
Майкъл е страхотен, а oтносно филмите, в които има участие, би трябвало да добавите "Oпасен метод", както спомена Mila Mineva, а също така "Hunger", "Shame" и т.н. Страхотно излъчване, страхотна игра, страхотен актьор! И да, очевидно бе пренебрегнат за ролята на Брендън в "Shame", но и неговият Оскар ще дойде :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Mila Mineva ( преди 11 години )
Първия филм, който гледах с него беше "Х-мен". Бозав и изтъркан сценарий, но той играе страхотно. Не сте споменали "Опасен метод" заедно с Виго Мортенсен и Кийра Найтли...също много силна роля прави..добър актьор със страхотно излъчване :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар