IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз – искрено и лично пред Playboy

18 май 2012 07 25

Актьорът разкрива какво мисли за клюките, любовта, религията и работата си

Снимка: W Magazine

Снимка: W Magazine

Покрай новия си филм „Rock of ages" Том Круз си заслужи сериозно медийно внимание. Корицата му за последния брой на сп.W и страхотната фотосесия, която го представя в съвсем различна и мъжкарска светлина, увеличи бройката му от фенки многократно.

И след като медията разголи мускулестото му тяло, Playboy реши да разголи душата му в юнския си брой. Там Круз разкрива неща за своята сциентоложка вяра и за брака си с Кейти Холмс.

„Хората говорят едно, реалността е друга и не трябва да те интересува какво чуваш за себе си. Иска ли ти се да не се пишат лоши и лъжливи неща за теб? Да, иска ти се.", разсъждава Том пред мъжката библия.

Откакто е известен, актьорът е чувал и чел доста невероятни неща за себе си и семейството си. Наскоро дори тръгнаха спекулации, че кариерата му е към края си, а бракът му е пред разпад.

„Знаете ли какво? Ето как живея живота си: Никога не съм закъснявал за снимки. Участвам във филми, в които вярвам. Чувствам се привилегирован да правя това, което обичам. Трябва да продължаваш напред и да не забравяш тези неща. Останалото... Чувам го, чета го, разбирам го. Но не смятам, че трябва да живея живота си, доказвайки нещо на някого", е мнението на Том, относно писанията в таблоидите.

Tом все още е силно влюбен в съпругата си Кейти. Снимка: Reuters

Когато обаче клюките засегнат семейството му, Круз не ги подминава просто ей така. „Ако трябва, ще ги съдя", категоричен е той. Независимо от спекулациите, Том е лудо влюбен в съпругата си и не спира да я хвали: „Тя е забавна и чаровна и когато влезе в стаята, винаги се чувствам по-добре. Романтик съм, обичам да ѝ готвя вечеря и тя го обожава. Не знам какво повече да кажа – щастлив съм и съм така от момента, в който я срещнах. Това, което имаме, е много специално".

Сред другите силно обсъждани неща в живота му е неговата религия. Нейни последователи са бившата му съпруга Никол Кидман, Джон Траволта и съпругата му Кели Престън, Лиса Мари-Пресли, Уилс Смит – който дори построи със собствени средства ново сциентоложко училище, което предизвика протестите на анти-сциентолозите и сриване на имиджа му.

„Интересното е, че ако не говоря за религията си и хората веднага реагират: „Тук има нещо. Той избягва тази тема". Уважавам вярата на всеки. Вярвам за себе си, че тя е начин да се усъвършенствам да стана по-добър съпруг, баща, приятел. Другите ще решат дали съм го постигнал.", довършва Том.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари