IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм отново демонстрира секси тяло

20 май 2012 12 00

Чанинг Тейтъм и неговите секси колеги показват плът в Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Звездите на филма „Вълшебният Майк" (Magic Mike) показват на света предварително как изглеждат перфектните им тела голи до кръста от корицата и страниците на списание Entertainment Weekly. Лентата ще се появи по кината чак в края на юни, но те вече нагорещиха страстите.

Сюжетът на филма разказва историята на стриптийзьора Майк, който взема под крилото си млад начинаещ танцьор и го превръща в една от звездите на нощния, клубен живот.

Историята на филма е базирана на живота на самия Чанинг Тейтъм, който преди да се насочи към актьорската професия е работил като стриптийзьор в град Тампа, щата Флорида. Той е и един от сценаристите на лентата.

Красивият блондин Матю Макконъхи влиза в ролята на харизматичния Далас – бивш екзотичен танцьор и настоящ собственик на известния клуб "Xquisite", в който работи героя на Тейтъм.

Другите звезди на лентата са Джо Манганиело и Мат Бомър. Горещата фотосесия е придружена и от интервю.

Ето и няколко основни моменти от него:

За настроението на снимачната площадка: "Обикновено актьорите, като приключат заснемането на сцените се прибират вкъщи, а ние не искахме да си ходим. Особено, когато снимахме танците и всички ни аплодираха."

Чанинг за прашките на Матю, които били почти свалени от яростните фенки: "Това бяха доста жени, които си бяха наумили да му пъхнат бакшиш, а и всички го теглеха, парите натежаха, така че нормално е да му паднат прашките."

Джо Манганиело за кастинга на филма: "Когато влязох за среща с кастинг-режисьорката, тя не ме беше гледала в сериала „Истинска кръв", а просто ме попита дали ще се чувствам удобно чисто гол. А аз веднага я попитах дали ме е гледала, защото ако ме беше щеше да знае, че отговорът е едно голямо „да"."

Разгледайте и другите снимки на горещите актьори в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари