IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Йовович – новата Мерилин

22 май 2012 07 10

Актрисата се превъплъти в легендарната си колежка за специалния брой на сп. Madame Figaro

Снимка: Madame Figaro

Снимка: Madame Figaro

Ако имаше класация за звезда, която се е превърнала в тотален модел за подражание, то това щеше да е Мерилин Монро. Макар и да не е между живите, блондинката е вдъхновение за светските лъвици на Холивуд десетилетия наред.

Мила Йовович също влиза в образа на мис Монро в новия брой на сп. Madame Figaro. Тя застава пред обектива на Елън фон Унверт по повод 65-ия рожден ден на кинофестивала в Кан, който започна на 16 май. Медията издава специален брой , посветен изцяло на кинофеста. А ето и акцентите от интервюто към фотосесията.

За снимките по време на фотосесията ала Мерилин: „Беше невероятно. Къщата се намираше в холивудския квартал „ Mount Olympus" и е била построена през 1958 г., като не е била реконструирана оттогава. Благодарение на 96-годишния джентълмен, който живее там от много време, тя е запазила автентичността си. Дъщеря ми беше с нас, но я изпратих при майка ми, която живее наблизо. Тя си вреше нослето навсякъде, а беше прашно. Не, че съм маниак на тема чистота, но предпочетох да ѝ спестя някакви здравословни проблеми.

Колко различна е дъщеря ѝ от нея: Евър е една година по-малка от мен (дъщеря ѝ е на 4 годинки), когато пристигнах в Америка. В училище тогава се чувствах сякаш съм от друга планета. Аз съм рускиня, баща ѝ е американец, а тя учи във френско училище в Лос Анджелис. В руските училища не ти дават право на собствено мнение и няма свобода. Когато аз бях малка, трябваше да се боря, за да чуят гласа ми. А сега Евър се бори само в състезанията по таекуондо.

Как е успяла да влезе в образа на Мерилин: Елън има доста интересно чувство за хумор. Ние станахме част от Мерилин с помощта на стилистите и гримьорите.

Каква би искала да бъде: Да съм майка, която си стои вкъщи. Искам да имам повече време за себе си и семейството си – интересна концепция за работохолик като мен. Искам да работя на нормирано работно време, за да мога да съм повече време с дъщеря си. Затова си взех почивка. Без повече снимки накрая на света.

Вижте снимките в галерията ни. Допада ли ви тази Мерилин?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари