IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин - звезда и женкар, почти като Джагър

30 май 2012 11 30

Вокалът на Maroon 5 разкрива отношението си към жените в списание Details

Снимка: Details

Снимка: Details

За себе си:

"Аз съм супер независим, но също така самотата ме ужасява. Винаги пътувам в компания. Харесва ми да бъде заобиколен, не само от момчетата от групата, но и от семейството си."

За музиката:

"Много хора възприемат нашата музика като някакъв бунт срещу нещо. Когато завърших гимназията и се преместих в Източен Холивуд, исках да звуча като Майкъл Джексън и да пиша поп музика. Вярно е, че Maroon 5 не е някакво грандиозно явление, но имаше много други банди, с които започнахме заедно и които вече са се оттеглили от пътешествието. Ние пък продължаване нашето пътуване напред и съм сигурен, че ще чувате за нас и през следващите 15 години."

За своето голямо семейство:

"Една от моите теории защо съм толкова способен да разбирам жените е, че след раздялата на родителите ми, майка ми се премести да живее с бившата съпруга на брат си – моята леля. Така че аз живеех в една къща с две отхвърлени жени и с моя брат, който се оказа гей. Представете си от колко много естроген съм бил заобиколен. Логично е, че никога не съм имал проблеми в общуването с нежния пол."

За насладата да е под светлината на прожекторите:

"Обичам вниманието. Не мога без него. Просто трябва да е поднесено по подходящ начин. Квинтесенцията е да бъдеш заобиколен от хора, които те обичат."

За двата типа мъже, когато става въпрос за жени:

"Има два вида мъже. Има мъже-женомразци и мъже, които наистина обичат жените и мислят, че те са най-невероятните създания на света. Аз съм от втория тип. Може би и това е причината да искам да спя с много от тях. Просто ги обичам!"

Вижте и другите снимки на чаровника в нашата  галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари