IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бой и сексапил от Колин, Джесика и Кейт

3 юли 2012 09 00

Новият екшън "Total Recall" кара две от най-горещите жени на Холивуд да се хванат за косите

Снимка: Maxim

Снимка: Maxim

През летните жеги американския пазар предлага поредния си екшън, който да нажежи обстановката. Заглавието е "Total Recall", а в него участва звездното трио – Кейт Бекинсей, Колин Фарел и Джесика Бийл. Двете дами печелят овации най-вече с женския бой помежду им, който пали фантазиите на нежния пол.

Актьорите усилено промотират излизането на общата им лента и дори успяха да се „доредят" за корица в Maxim. Тримата позират, облечени в черно, без да свалят дрехите си. Кейт е заложила на впит по тялото ѝ кожен панталон и ефектни обувки с червена подметка на марката Ferragamo, Джесика пък е с джинси на Jet Jeans, докато Колин е подчертал стегнатото си тяло с блуза на Armani.

В интервюто за медията тримата говорят за:

Джесика за бойните сцени с Кейт: С Кейто много се забавлявахме по време на снимките. Досега никога не сме се били с други жени във филмите си, затова и не ни се е налагало да се „бори" с косите си. Опитах се да я ударя и тогава косата ѝ се закачи на едно от копчетата ми.

Кейт за завръщането си на екран: Бях много изненадана от предложението да играя в лентата, особено във време, в което хората предпочитат да гледат порно на мобилните си телефони. Сякаш само да пожелаеш и веднага може да намериш жена, която прави секс с всякакво животно.

Тримата за английската дума, която според тях звучи най-секси:

Кейт: Мисля, че най-секси звучи „да" (yes).

Колин: Нежно ( Softly).

Джесика: Хипопотам ( Hippopotamus).

Колин: О, това беше добро. Слагам всички в едно изречение, което може да докара до абсолютен оргазъм: „Да. Нежно, хипопотамче".

Снимките от броя разгледайте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

АНОНИМНА ( преди 8 години )
обсебена съм от този актьор от няколко години, след като прекрати лудия си живот, независимо, че има толкова талантливи и красиви актьори, за мен е най-талантливия, с влудяващ сексапил и класа!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
лиза ( преди 8 години )
Колин е страхотен!! Най-красивият мъж на света, но и добър универсален актьор!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
А ( преди 11 години )
Колин Фаръл - пфу, няма такъв сексапил. Обожавам го!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
123 ( преди 11 години )