IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън: Приятелският ми кръг доста се стесни

24 юли 2012 07 20

В списание BlackBook красавецът показва нови татуировки

Снимка: сп.BlackBook

Снимка: сп.BlackBook

В интервюто той разкрива няколко детайла за себе си. Първият е, че наскоро е спрял цигарите с помощта на електронна цигара.
Освен това Роб споделя, че от няколко години спазва диета, която се базира на течностите, които пие в неограничено количество. Според друго свое признание той e известен в Ел Ей като ужасен шофьор.

За сблъсъка си със славата той споделя: "Разбрах, че съм станал известен, когато си купих едно BMW за хиляда долара преди няколко години. Опитах се да си поискам отстъпка от 200 долара, но продавачът ми каза: „Пич, осъзнаваш ли, че си на второ място в търсачката на IMDB (най-известната база данни за филми и актьори)?" Стана ми ясно, че това с отстъпката няма да стане."

Звездата от „Космополис" и „Бел Ами" признава, че се надява да направи кариера отвъд вампирската сага и се оплаква, че в пресата понякога го изкарват по-глупав отколкото е в действителност.

Роб споделя още, че след като става известен: "Моят кръг от приятели доста бързо се стесни."
През ноември ще гледаме последната част на екранната любовна история между Бела и Едуард. И в реалния живот Кристен Стюарт и Робърт Патинсън живеят официално заедно и се радват на любовта си.

Разгледайте снимките на Робърт като лошо момче в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари