IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора – нещо повече от наследничка на Риана

31 юли 2012 07 20

Певицата няма против да я сравняват с колежката ѝ, но смята, че е по-различна

Снимка: сп. ASOS

Снимка: сп. ASOS

Тази година на музикалната сцена дебютира една млада дама, която може да наречем леко подобие на Риана. Косовската албанка Рита Ора, за разлика от Рири, залага на русите къдрици, но пък излъчването и стайлингът, а и част от музиката ѝ, доста наподобява на изкусителната барбадоска. Това намира своето обяснение във факта, че тя е поредното протеже на Джей Зи – виновен за възхода на изпълнителката на „We found love".

Общото между двете дами не е само техният гуру, а и фактът, че се движат в едни кръгове и имат ... познанства с едни и същи мъже. Кои са те и с какво е по-различна Рита, научете от нея! Сладката хубавица е на корицата на списание ASOS, от страниците на които пръска много чар.

Ето ги и акцентите от интервюто:

За участието на сестра ѝ в нейния екип: „Сестра ми работи с мен всеки ден и ми казва къде трябва да бъда. Тя е шефът. Имах навика да нося дрехите ѝ и тя все се ядосваше, че ги взимам без да я питам. Веднъж взех любимите ѝ бели дънки и ги съсипах. След това ми забрани да ѝ пипам дрехите".

За това, че я сравняват с Риана: „Това е страхотно сравнение, но не задълбавам в него. Когато албумът ми излезе, ще се види разликата без да се налага да казвам нищо повече".

За приятелството ѝ с Дрейк (който е и бившо гадже на Риана): „Ние сме големи приятели. Той е едно от най-милите момчета, които познавам и ако някой започне да говори глупости по негов адрес, винаги ще го защитавам".

За това, че Кание Уест е една от нейните модни икони: „За мен модата е като изкуството. Харесва ми как дрехите променят това как се чувстваш. Бих искала да бъда женския вариант на Кание. Той не ми вярва, но смятам, че е страхотен".

За това кой вдъхновява стайлинга ѝ: „Винаги съм смятала, че Гуен Стефани е просто върхът. Тя ме вдъхновява да нося червено червило. Когато видях как ѝ стои, си помислих, че е най-хубавият човек на света".

Вижте страхотните, пълни с живот, снимки на Рита в галерията  ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари