IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи - по-див и креативен след брака и бащинството

1 август 2012 07 20

Актьорът смята, че ако мъжът е мъж у дома и извън него е много по-добър

Снимка: сп. Nylon Guys

Снимка: сп. Nylon Guys

Матю Макконъхи е сред най-желаните актьори за романтични комедии. Хубавецът открай време играе нежни роли, с които печели не само героинята на екран, но и милиони женски фенки. Наскоро обаче, той сложи халката на пръста си и дори разбра, че ще става за трети път баща от вече законната си половинка Kамила Алвес.

Хубавецът със силно мъжкарско присъствие реши да сподели повече за живота си в новия брой на сп. „Nylon Guys", чиято корица и страници краси. А ето и какво казва за:

За това защо спря да се снима в романтични комедии: В тези комедии започвам да се чудя как героят ми да остане мъжкар. Те са написани така, че когато се събира с жената на живота си, той винаги е с подвита опашка. И започнах да се питам; Какво момиче трябва да си, за да приемеш един мъж, който няма грам достойнство?". Затова реших да се отдръпна от този тип филми и да почакам нещо, което наистина да ме докосне, да ме преобърне.

За неговото възпитание: Това да стана актьор не ми е било някаква фикс идея. Бях отгледан в семейство, в което се проповядваше: „Намираш си работа, вървиш по собствен път и гледаш да заработваш достатъчно, за да се грижиш за себе си и семейството си". Помня, че когато питах майка ми дали мога да гледам телевизия, тя ми отвръщаше: „Не гледай някой, който прави нещо, което ти можеш да правиш в момента".

За това как семейството му го е променило: Те са прекрасни, но не променят абсолютно всичко. Те ти дават място, където можеш да отидеш. Знам, че ако отида към тях, никога няма да сбъркам. И има много малко неща в живота, в които може да бъдеш сигурен. И въпреки това те не променят абсолютно всичко. Веднъж ме попитаха, дали отказването ми от романтичните комедии има нещо общо със семейството ми. Не знам, но колкото по-сигурен се чувства мъжът у дома, толкова по-високо лети извън него. Сега се чувствам по-млад, по-див, не съм безотговорен, но креативността ми е на по-високо ниво.

Вижте снимките на сексапилния Матю в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари