IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжките тройки в шоубизнеса

2 август 2012 12 40

Трима братя, които се борят за "златната ябълка" в Холивуд

Чарли Шийн и брат му Емилио Естевес са познати на зрителите, а третият - Рамон, стои в сянка. Снимка: Getty Images

Чарли Шийн и брат му Емилио Естевес са познати на зрителите, а третият - Рамон, стои в сянка. Снимка: Getty Images

Те са братя и всички са в шоубизнеса. Но талантът им е не е еднакъв, славата също. Когато някой от семейството проправи пътя напред, винаги е по-лесно. Ала дали вторият може да задмине първия... а къде  мястото на третият?!

Ето ги едни от най-известните братски тройки на големия екран:

Братята Хемсуърт

Те са трима, но в полезрението на света са се набили само Лиъм и Крис. Третият се казва Люк и той също е в шоубизнеса. Мъжът участва в сериала „Съседи", откъдето печели малка популярност.

Лиъм от своя страна се прочу най-вече като гаджето на певицата Майли Сайръс, с която се сгоди и се очаква да вдигнат сватба. Блондинът тази година бе част и от блокбъсъра „Игри на глада", чието продължение ще снима през 2013 г.

Kрис и Лиъм Хемсуърт, Снимка: Reuters

Батко му Крис пък изгря на екрана с ролята си на бога Тор в едноименния фантастичен екшън. След това го гледахме в „Отмъстителите" и „Снежанка и ловецът". Като цяло годината бе доста силна за синеокия исполин, а освен това той стана и татко. Крис е най-успешният и известният от тримата, но времето е пред тях и кой знае... може да бъде задминат!

Густаф и Александър Скарсгард, Снимка: Getty Images

Мъжете Скарсгард

Това звездно трио може да се похвали с двама актьора. Александър е сред най-известните и секси вампири, влизайки в сериала „истинска кръв", който го направи мегазвезда. След това той привлече и вниманието на Риана, с която си партнира в „Бойни кораби" и барабдоската на всеослушание заяви, че е невероятен мъж.

Средният брат във фамилията се казва Густаф и до момента няма телевизионни прояви. Най-малкият - Бил пък е истинска звезда в Швеция и има безброй отличия в местни продукции.

Люк, Андрю и Оуен Уилсън, Снимка: Getty Images

Триото Уилсън

Тук най-големият е най-слабо познат на света. Той прави силна роля в немския филм „Das letzte U-Boot" (Последната подводница) през 1993 г. И след това сякаш се загубва от големия екран. Олсън и Люк обаче, все още са предпочитани за комедийни роли и без проблем си намират работа в хищната шоубзнес сфера.

Джеймс и Дейв Франко. Снимка: Reuters

Просто Франко

Джеймс Франко бе номиниран за „Оскар" за ролята си в „127 часа". Името му не е непознато за киноманите, но пък малко от тях знаят, че има двама братя. Том Франко е илюстратор и се е погрижил за визията на книгата на майка им „Метаморфоза". Дейв Франко блесна тази година в лентата „21 Jump Street".

Мартин Шийн и Рамон Естевес, Снимка: Getty Images

Двама мъже и „половина"

Кой не знае Чарли Шийн? Героят на актьора в „Двама мъже и половина" почти се превърна в нарицателно за определен тип мъже. Освен Чарли обаче внимание заслужават и по-големите Емилио Естевес и Рамон Естевес. Първият има няколко роли зад гърба си, а с втория Чарли продуцира собствения си сериал „Anger management". Таткото на трите момчета Мартий Шийн също има епична кариера в света на киното и телевизията!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари