IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъм иска да бъде запомнен като страхотен футболист

5 август 2012 06 02

Такъв имидж си е градил години наред

Снимка: сп. Esquire

Снимка: сп. Esquire

Най-сексапилният мъж на планетата Дейвид Бекъм отново впечатлява от корицата на септемврийския брой на сп. Esquire. Футболистът е горд татко на четири деца и дори наскоро заяви, че се надява да си направи и пето и то по времето на Олимпийските игри в Лондон.

В броя спортистът не показва плът, но въпреки това признава, че няма проблем с това да се разголва за снимки. Той е отдаден на кариерата и семейството си и се радва на спокоен и уютен живот.

Ето ги и акцентите от интервюто в броя:

За това как иска да бъде запомнен: „Просто като един здраво работещ футболист. Искам да бъда запомнен най-вече като добър и успешен футболист, защото това е имиджът, който си градих години наред. И след това ще видим с какво."

За разсъбличането за снимки: „Определено става по-лесно с годините, но когато бях в Ню Йорк и видях огромен плакат на една сграда, ми стана малко плашещо. Помня, че спрях и дори направих снимка".

За приятелството си с принц Уилям: „Това е съвсем нормално приятелство. С Хари също сме дружки. С тях е много приятно да се общува. Обожават спорта си. Уилям е фен на „Астън вила", за съжаление, за което го подкачам понякога".

За това, че не изневерява на себе си: „Това, което виждате, съм аз. И няма да се променя. Може би не се разхождам по цял ден по бельо. Не се опитвам да скрия нещо. Няма какво да крия".

Вижте облечения Дейвид в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

bet ( преди 11 години )
С всичко друго ми се струва , че ще бъде запомнен, само не и като добър футболист
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар