IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пенелопе Крус - истинска майка-орлица

15 август 2012 07 20

Актрисата е готова да убие всеки папарак, дръзнал да заснеме сина ѝ

Снимка: W Magazine

Снимка: W Magazine

А ето и акцентите от интервюто, в които тя разказва за:

Първото си прослушване: „Беше за жената, която стана мой мениджър и все още работи с мен. Имаше около 300 актьора. Бях на 14 години и тя ме накара да прочета сцена от филма „Казабланка", което е невъзможно да направи човек на тази възраст. Но тя настояваше и след това ме изпрати на няколко кастинга. Когато навърших 16, участвах в „Jamón, Jamón".Естествено трябваше да излъжа за възрастта си и трябваше да излъжа и родителите си за сценария".

Как успява да е забавна: „Не играя в комедията, както се очаква да играеш в комедия. Това би било най-голямата ми грешка. Мисля повече за характера и ситуациите около него. И няма място за притеснения дали ще се получи смешно. Но комедиите са по-трудни от участието в драми.

Педро Алмодовар за Пенелопе: „Тя е готова да убие папараците, които се опитат да заснемат сина ѝ Лео. Сериозно, винаги съм знаел, че Пенелопе ще бъде страхотна майка. Тя не се страхува да обича. Може да го видите в работата ѝ".

Вижте артистичните кадри с нейно участие в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари