IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Уотсън разгръща потенциала си след „Хари Потър“

22 август 2012 07 20

Актрисата най-накрая има време да се впусне в нови и интересни роли

Снимка: The New York Times "T" Style Magazine

Снимка: The New York Times "T" Style Magazine

Ема Уотсън е друга млада дама, която ще блесне на страниците на The New York Times "T" Style Magazine. Само че за разлика от Миранда Кер и Амбър Хърд, тя се е „уредила" с място на корицата. През септември излиза поредния филм с участието на 22-годишната хубавица от „Хари Потър". Името му е "The Perks of Being a Wallflower".

Фотосесията за медията е дело на фотографа Алъсдейр Маклелън, а на корицата актрисата е с яке на Bottega Veneta и обеци на Harry Winston.

Ето ги и акцентите от интервюто, в което тя говори:

За промяната в говора ѝ, за да докара американски акцент: Когато бях малка и пеех заедно с радиото, баба ми ме попита: „Защо си променяш произношението и пееш с американски акцент?". Мисля, че го правех, защото песните, които слушах, бяха американски и исках да подражавам на певците. След това и Стив ми каза да слушам внимателно. Пробвах отново и отново, работех и със специален треньор и с времето се получи и дори не се напрягам да го правя. Просто знаех, че е много важно да се науча да говоря така".

За решението ѝ да почака дълго време преди да приеме роля в друг филм след „Хари Потър": „Смятам, че се получи така, защото или имах да уча, или снимах и нямаше време за други филми. Бях фокусирана основно върху това да вляза в университета, наистина нямах време за друго".

За колежанския ѝ опит в „Браун": „Първите две години там не бяха никак лесни. И то не, защото някой ми пречеше или ми усложняваше учебния процес, а просто, защото няма някаква конкретна колежанска система... в смисъл всеки прави много различни неща и сам избира пътя си, което е страхотно, но и много трудно. Не си с някаква група хора, които да ти помагат в ориентирането".

За различните роли, които ще изиграе сега: „Мисля, че в главата си имах конкретна представа какво точно искам. Не знаех само как и дали изобщо ще се случи. Преди „Bling Ring" си казах, че искам да се срещна със София Копола, без да знам, че тя подготвя филм. А с Дарън се запознах преди около година. И ето че сега ще се снимам с Гилермо (дел Торо) следващото лято. Отидох при него и му казах, че „Уорнър Брадърс" са ми дали сценарии за „Красавицата и Звяра" и че единственият начин да участвам в екранизацията на тази приказка е, ако той я прави. За мое щастие той веднага отговори: „О, забавно е, „Красавицата и Звяра" е любимата ми приказка и не бих позволил никой друг да я снима. Веднага започвам да събирам екип".

Вижте снимките на Ема в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари